Gamertag och profil

Ändra region för ditt Xbox Live-konto
När du ändrar region för ditt Xbox Live-konto ändras vissa saker i ditt konto medan andra inte påverkas. Ta reda på vilka ändringarna är och hur du åtgärdar dem.
Ta bort ett konto från en Xbox One-konsol
Lär dig hur du tar bort ett konto från en Xbox One-konsol.
Ta bort en Xbox Live-profil från en Xbox 360-konsol
Lär dig ta bort en Xbox Live-profil som du inte längre behöver från Xbox 360-konsolen.
Så här ändrar du din Xbox-gamertag
Lär dig hur du ändrar din Xbox-gamertag i en webbläsare, på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol eller i Xbox-appen på Windows 10.
Flytta din Xbox Live-profil till ett annat Microsoft-konto på Xbox 360
Lär dig flytta din Xbox Live-profil och gamertag till ett annat Microsoft-konto från en Xbox 360-konsol.
Byt profiler på Xbox One eller Xbox 360
Ta reda på hur du byter profiler när du använder en Xbox One- eller Xbox 360-konsol.
Hur du ändrar din spelarbild i Xbox One
Lär dig ändra spelarbilden för din Xbox One-profil från Xbox One-konsolen.
Så här omvandlar du en Xbox 360-offlineprofil till en gamertag
Lär dig hur du omvandlar din offlineprofil till en gamertag och kopplar den till ett Microsoft-konto.
Så här använder du din Xbox-profil på en annan Xbox
Få reda på hur du använder din Xbox-profil på en annan Xbox-konsol så att du kan spela var som helst med din gamertag och spelarprofil.
Använda en lösenordskod och styra åtkomsten till Xbox Live på din Xbox 360
Administrera åtkomsten till ditt Xbox Live-konto på din Xbox 360 genom att ange en lösenordskod eller kräva att lösenordet för ditt Microsoft-konto anges för att logga in på din profil.
Så här laddar du ned din Xbox-profil (gamertag) till vilken Xbox One-konsol som helst
Ta reda på hur du laddar ned din Xbox-profil till vilken Xbox One-konsol som helst eller laddar ned den igen om du har tagit bort den.

Supportresurser