Gamertag och profil

Så här uppdaterar du ditt Microsoft-konto om du flyttar till ett nytt land eller en ny region
Lär dig hur du uppdaterar ditt Microsoft-konto om du flyttar till ett nytt land eller en ny region och vad som händer när du byter region.
Så här lägger du till eller tar bort ett Microsoft-konto på Xbox One
Lär dig hur du lägger till eller tar bort ett Microsoft-konto på en Xbox One-konsol.
Så här ändrar du din Xbox-gamertag
Lär dig hur du ändrar din Xbox-gamertag i en webbläsare, på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol eller i Xbox-appen på Windows 10.
Så här lägger du till eller tar bort en Xbox-profil på Xbox 360
Ta reda på hur du lägger till eller tar bort din Xbox-profil på vilken Xbox 360-konsol som helst.
Så här använder du din Xbox-profil på en annan Xbox
Få reda på hur du använder din Xbox-profil på en annan Xbox-konsol så att du kan spela var som helst med din gamertag och spelarprofil.
Byt profiler på Xbox One eller Xbox 360
Ta reda på hur du byter profiler när du använder en Xbox One- eller Xbox 360-konsol.
Hur du ändrar din spelarbild i Xbox One
Lär dig ändra spelarbilden för din Xbox One-profil från Xbox One-konsolen.
Så här omvandlar du en Xbox 360-offlineprofil till en gamertag
Lär dig hur du omvandlar din offlineprofil till en gamertag och kopplar den till ett Microsoft-konto.
Flytta din Xbox-profil till en annan Xbox 360-konsol med hjälp av ett flashminne eller en minnesenhet
Lär dig flytta din profil till en annan konsol med hjälp av ett flashminne eller en minnesenhet.
Använda en lösenordskod och styra åtkomsten till Xbox Live på din Xbox 360
Administrera åtkomsten till ditt Xbox Live-konto på din Xbox 360 genom att ange en lösenordskod eller kräva att lösenordet för ditt Microsoft-konto anges för att logga in på din profil.

Supportresurser