Gamertag och profil

Ändra region för ditt Xbox Live-konto
När du ändrar region för ditt Xbox Live-konto ändras vissa saker i ditt konto medan andra inte påverkas. Ta reda på vilka ändringarna är och hur du åtgärdar dem.
Ta bort ett konto från en Xbox One-konsol
Lär dig hur du tar bort ett konto från en Xbox One-konsol.
Så här ändrar du din Xbox-gamertag
Lär dig hur du ändrar din Xbox-gamertag i en webbläsare, på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol eller i Xbox-appen på Windows 10.
Ta bort en Xbox Live-profil från en Xbox 360-konsol
Lär dig ta bort en Xbox Live-profil som du inte längre behöver från Xbox 360-konsolen.
Flytta din Xbox Live-profil till ett annat Microsoft-konto på Xbox 360
Lär dig flytta din Xbox Live-profil och gamertag till ett annat Microsoft-konto från en Xbox 360-konsol.
Så här använder du din Xbox-profil på en annan Xbox
Få reda på hur du använder din Xbox-profil på en annan Xbox-konsol så att du kan spela var som helst med din gamertag och spelarprofil.
Ladda ned Xbox Live-profilen till en annan Xbox 360-konsol eller ladda ned den igen
Ta reda på hur du laddar ned Xbox Live-profilen till en annan Xbox 360-konsol eller laddar ned den igen om du har tagit bort den.
Hur du ändrar din spelarbild i Xbox One
Lär dig ändra spelarbilden för din Xbox One-profil från Xbox One-konsolen.
Byt profiler på Xbox One eller Xbox 360
Ta reda på hur du byter profiler när du använder en Xbox One- eller Xbox 360-konsol.
Använda en lösenordskod och styra åtkomsten till Xbox Live på din Xbox 360
Administrera åtkomsten till ditt Xbox Live-konto på din Xbox 360 genom att ange en lösenordskod eller kräva att lösenordet för ditt Microsoft-konto anges för att logga in på din profil.
Så här omvandlar du en Xbox 360-offlineprofil till en gamertag
Lär dig hur du omvandlar din offlineprofil till en gamertag och kopplar den till ett Microsoft-konto.

Supportresurser