Gamertag och profil

Ta bort ett konto från en Xbox One-konsol
Lär dig hur du tar bort ett konto från en Xbox One-konsol.
Så här uppdaterar du ditt Microsoft-konto om du flyttar till ett nytt land eller en ny region
Lär dig hur du uppdaterar ditt Microsoft-konto om du flyttar till ett nytt land eller en ny region och vad som händer när du byter region.
Så här ändrar du din Xbox-gamertag
Lär dig hur du ändrar din Xbox-gamertag i en webbläsare, på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol eller i Xbox-appen på Windows 10.
Ta bort en Xbox Live-profil från en Xbox 360-konsol
Lär dig ta bort en Xbox Live-profil som du inte längre behöver från Xbox 360-konsolen.
Så här använder du din Xbox-profil på en annan Xbox
Få reda på hur du använder din Xbox-profil på en annan Xbox-konsol så att du kan spela var som helst med din gamertag och spelarprofil.
Byt profiler på Xbox One eller Xbox 360
Ta reda på hur du byter profiler när du använder en Xbox One- eller Xbox 360-konsol.
Ladda ned Xbox Live-profilen till en annan Xbox 360-konsol eller ladda ned den igen
Ta reda på hur du laddar ned Xbox Live-profilen till en annan Xbox 360-konsol eller laddar ned den igen om du har tagit bort den.
Hur du ändrar din spelarbild i Xbox One
Lär dig ändra spelarbilden för din Xbox One-profil från Xbox One-konsolen.
Använda en lösenordskod och styra åtkomsten till Xbox Live på din Xbox 360
Administrera åtkomsten till ditt Xbox Live-konto på din Xbox 360 genom att ange en lösenordskod eller kräva att lösenordet för ditt Microsoft-konto anges för att logga in på din profil.
Så här laddar du ned din Xbox-profil (gamertag) till vilken Xbox One-konsol som helst
Ta reda på hur du laddar ned din Xbox-profil till vilken Xbox One-konsol som helst eller laddar ned den igen om du har tagit bort den.
Så här omvandlar du en Xbox 360-offlineprofil till en gamertag
Lär dig hur du omvandlar din offlineprofil till en gamertag och kopplar den till ett Microsoft-konto.

Supportresurser