Hantera gamertag och profil

Trender

Lär dig hur du ändrar din Xbox Live-gamertag på Xbox One- eller Xbox 360-konsolen.
Lär dig hur du ändrar vilket Microsoft-konto som hör till ditt Xbox Live-konto.
Hantera åtkomsten till ditt Xbox Live-konto genom att ange en lösenordskod eller kräva att ditt lösenord anges för Microsoft-kontot för att det ska gå att logga in på din profil.
Den senaste versionen av konsolprogramvaran gör det lätt för dig att använda din Xbox Live-profil eller gamertag på flera konsoler. Här är en översikt:

Supportresurser