Gamertag och profil

När du ändrar region för ditt Xbox Live-konto ändras vissa saker i ditt konto medan andra inte påverkas. Ta reda på vilka ändringarna är och hur du åtgärdar dem.
Lär dig hur du tar bort ett konto från en Xbox One-konsol.
Lär dig flytta din Xbox Live-profil och gamertag till ett annat Microsoft-konto från en Xbox 360-konsol.
Lär dig hur du ändrar din Xbox Live-gamertag på Xbox One- eller Xbox 360-konsolen.
Lär dig ta bort en Xbox Live-profil som du inte längre behöver från Xbox 360-konsolen.
Få reda på hur du använder din Xbox-profil på en annan Xbox-konsol så att du kan spela var som helst med din gamertag och spelarprofil.
Ta reda på hur du laddar ned Xbox Live-profilen till en annan Xbox 360-konsol eller laddar ned den igen om du har tagit bort den.
Administrera åtkomsten till ditt Xbox Live-konto på din Xbox 360 genom att ange en lösenordskod eller kräva att lösenordet för ditt Microsoft-konto anges för att logga in på din profil.
Lär dig flytta din profil till en annan konsol med hjälp av ett flashminne eller en minnesenhet.
Ta reda på hur du laddar ned Xbox Live-profilen till en annan Xbox One-konsol eller laddar ned den igen om du har tagit bort den.
Lär dig ändra spelarbilden för din Xbox One-profil från Xbox One-konsolen.

Supportresurser