Microsoft-konto

Trender

Lär dig hur du hittar e-postadressen eller lösenordet för ditt Microsoft-konto, eller hur du återställer ett lösenord som du har glömt.
Få hjälp med inloggning på ditt Microsoft-konto, återställning av lösenord och hantering av säkerheten för ditt konto.
Ta reda på hur du kopplar ytterligare säkerhetsbevis till ditt Microsoft-konto.
Lär dig hur du konfigurerar webbläsaren när du vill arbeta med sidan Mitt konto på Xbox.com.
Ändra lösenord för Microsoft-konto | Om lösenord för Microsoft-konto
Lär dig flytta din Xbox Live-profil och gamertag till ett annat Microsoft-konto från en Xbox 360-konsol.

Supportresurser