Microsoft-konto

Trender

Få hjälp med inloggning på ditt Microsoft-konto, återställning av lösenord och hantering av kontosäkerheten.
Ta reda på hur du kopplar ytterligare säkerhetsbevis till ditt Microsoft-konto.
Lär dig hur du konfigurerar webbläsaren när du vill arbeta med sidan Mitt konto på Xbox.com.
Ta reda på hur du hittar e-postadressen för ditt barns Microsoft-konto.
Ändra lösenord för Microsoft-konto | Om lösenord för Microsoft-konto
Lär dig hur du flyttar en gamertag från ett Microsoft-konto till ett annat.

Supportresurser