Microsoft-konto

Trender

Ändra lösenord för Microsoft-konto | Om lösenord för Microsoft-konto
Ta reda på hur du hittar e-postadressen för ditt Microsoft-konto.
Ta reda på varför du utan förvarning uppmanas ange din e-postadress och ditt lösenord för Microsoft-kontot. Ta även reda på hur säkerhetsbevis hjälper till att skydda ditt Microsoft-konto.
Lär dig vilka webbläsare och operativsystem som bäst fungerar med sidan Mitt konto på Xbox.com
Ta reda på hur du hittar e-postadressen för ditt barns Microsoft-konto.

Supportresurser