Logga in
Dela den här sidan

Lösenord och säkerhet

Om du har glömt bort Microsoft-kontots lösenord får du hjälp med att återställa det på den här sidan.
Lär dig hitta e-postadressen till ditt Microsoft-konto så att du kan logga in.
Lär dig flytta din Xbox Live-profil och gamertag till ett annat Microsoft-konto från en Xbox 360-konsol.
Lär dig hur du åtgärdar följande Xbox 360-felmeddelande: ”The e-mail address or password you entered is not valid. Please try again.”
Har du problem med att skapa ett barnkonto? Ta reda på vad du gör om du inte kan fylla i avsnittet för föräldramedgivande.
Lär dig ersätta säkerhetsinformation som inte är giltig längre så att du skyddar Microsoft-kontot.
Hitta information om säkerhets- och sekretessinställningar online för Xbox 360-erbjudanden. Lär dig också hur du uppgraderar ett barnkonto till ett vuxenkonto.
Få reda på hur du administrerar sekretess och onlinesäkerhet för Xbox One, både för dig och dina barn.
Se hur du åtgärdar ett fel som uppstår när du försöker ange ett lösenord för inloggning på Xbox 360.
Ta reda på hur du administrerar sekretess- och onlinesäkerhetskontroller för Xbox One och Xbox 360 från din dator.
Lär dig använda en återställningskod för att komma åt ditt Microsoft- eller Xbox-konto om du har blivit utelåst.

Supportresurser