Säkerhet

Trender

Få hjälp med inloggning på ditt Microsoft-konto, återställning av lösenord och hantering av kontosäkerheten.
Ta reda på hur du kopplar ytterligare säkerhetsbevis till ditt Microsoft-konto.
Den senaste versionen av konsolprogramvaran gör det lätt för dig att använda din Xbox Live-profil eller gamertag på flera konsoler. Här är en översikt:
Kontosäkerhet är bland det vi prioriterar högst på Xbox LIVE. Genom att samarbeta kan vi förbättra säkerheten för Microsoft-konton.

Supportresurser