Lösenord och säkerhet

Återställ Microsoft-kontots lösenord
Om du har glömt bort Microsoft-kontots lösenord får du hjälp med att återställa det på den här sidan.
Hitta e-postadressen för ditt Microsoft-konto
Lär dig hitta e-postadressen till ditt Microsoft-konto så att du kan logga in.
Felet ”The email address or password you entered is not valid” visas för Xbox Live på Xbox 360
Lär dig hur du åtgärdar följande Xbox 360-felmeddelande: ”The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Du kan inte fylla i föräldramedgivandet när du skapar ett Xbox Live-barnkonto
Har du problem med att skapa ett barnkonto? Ta reda på vad du gör om du inte kan fylla i avsnittet för föräldramedgivande.
Xbox 360-inställningar för onlinesäkerhet och sekretess
Hitta information om säkerhets- och sekretessinställningar online för Xbox 360-erbjudanden. Lär dig också hur du uppgraderar ett barnkonto till ett vuxenkonto.
Du har glömt din Xbox One-nyckel
Lär dig hur du skapar en Xbox One-nyckel. Din nyckel bidrar till att skydda ditt konto.
Hur du skapar en Xbox One-nyckel
Lär dig hur du skapar en Xbox One-nyckel för att skydda ditt konto.
Administrera sekretess och onlinesäkerhet för Xbox One och Xbox 360 från din dator
Ta reda på hur du administrerar sekretess- och onlinesäkerhetskontroller för Xbox One och Xbox 360 från din dator.
Definition av ett Microsoft-barnkonto
Lär dig vad ett barnkonto är och vad som gör att ett Microsoft-konto behandlas som ett barnkonto.
Så här tar du bort säkerhetsinformation från Microsoft-kontot
Lär dig ta bort säkerhetsinformation från ditt Microsoft-konto.
Du ombeds upprepade gånger att ange ditt lösenord och kan inte logga in på Xbox One
Se vad du kan göra om du upprepade gånger ombeds ange ditt lösenord på Xbox One.

Supportresurser