Lösenord och säkerhet

Återställ Microsoft-kontots lösenord
Om du har glömt bort Microsoft-kontots lösenord får du hjälp med att återställa det på den här sidan.
Hitta e-postadressen för ditt Microsoft-konto
Lär dig hitta e-postadressen till ditt Microsoft-konto så att du kan logga in.
Flytta din Xbox Live-profil till ett annat Microsoft-konto på Xbox 360
Lär dig flytta din Xbox Live-profil och gamertag till ett annat Microsoft-konto från en Xbox 360-konsol.
Felet ”The email address or password you entered is not valid” visas för Xbox Live på Xbox 360
Lär dig hur du åtgärdar följande Xbox 360-felmeddelande: ”The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Du kan inte fylla i föräldramedgivandet när du skapar ett Xbox Live-barnkonto
Har du problem med att skapa ett barnkonto? Ta reda på vad du gör om du inte kan fylla i avsnittet för föräldramedgivande.
Xbox 360-inställningar för onlinesäkerhet och sekretess
Hitta information om säkerhets- och sekretessinställningar online för Xbox 360-erbjudanden. Lär dig också hur du uppgraderar ett barnkonto till ett vuxenkonto.
Administrera sekretess och onlinesäkerhet för Xbox One och Xbox 360 från din dator
Ta reda på hur du administrerar sekretess- och onlinesäkerhetskontroller för Xbox One och Xbox 360 från din dator.
Definition av ett Microsoft-barnkonto
Lär dig vad ett barnkonto är och vad som gör att ett Microsoft-konto behandlas som ett barnkonto.
Hantera dina inloggningsinställningar på Xbox 360-konsolen
Ta reda på hur du lösenordsskyddar din Xbox Live-profil, får din Xbox-konsol att komma ihåg ditt lösenord och ändrar lösenordsskyddet för din profil.
Felet ”Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in” på Xbox 360
Se hur du åtgärdar ett fel som uppstår när du försöker ange ett lösenord för inloggning på Xbox 360.
Kräv en nyckel för inköp på din Xbox One-konsol
Lär dig hur du kräver en nyckel för att göra inköp på din Xbox One-konsol.

Supportresurser