Lösenord och säkerhet

Återställ Microsoft-kontots lösenord
Om du har glömt bort Microsoft-kontots lösenord får du hjälp med att återställa det på den här sidan.
Hitta e-postadressen för ditt Microsoft-konto
Lär dig hitta e-postadressen till ditt Microsoft-konto så att du kan logga in.
Felet ”The email address or password you entered is not valid” visas för Xbox Live på Xbox 360
Lär dig hur du åtgärdar följande Xbox 360-felmeddelande: ”The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Du kan inte fylla i föräldramedgivandet när du skapar ett Xbox Live-barnkonto
Har du problem med att skapa ett barnkonto? Ta reda på vad du gör om du inte kan fylla i avsnittet för föräldramedgivande.
Xbox 360-inställningar för onlinesäkerhet och sekretess
Hitta information om säkerhets- och sekretessinställningar online för Xbox 360-erbjudanden. Lär dig också hur du uppgraderar ett barnkonto till ett vuxenkonto.
Du ombeds upprepade gånger att ange ditt lösenord och kan inte logga in på Xbox One
Se vad du kan göra om du upprepade gånger ombeds ange ditt lösenord på Xbox One.
Logga in på flera Xbox-konsoler samtidigt
Ta reda på vad du gör om du har loggat in på ditt konto på flera Xbox One-konsoler.
Administrera sekretess och onlinesäkerhet för Xbox One och Xbox 360 från din dator
Ta reda på hur du administrerar sekretess- och onlinesäkerhetskontroller för Xbox One och Xbox 360 från din dator.
Hantera dina inloggningsinställningar på Xbox 360-konsolen
Ta reda på hur du lösenordsskyddar din Xbox Live-profil, får din Xbox-konsol att komma ihåg ditt lösenord och ändrar lösenordsskyddet för din profil.
Så här tar du bort säkerhetsinformation från Microsoft-kontot
Lär dig ta bort säkerhetsinformation från ditt Microsoft-konto.
Använda en Xbox One-konsol som gäst
Lär dig hur du använder en Xbox One-konsol som gäst.

Supportresurser