Lösenord och säkerhet: Trender

Återställ Microsoft-kontots lösenord
Om du har glömt bort Microsoft-kontots lösenord får du hjälp med att återställa det på den här sidan.
Hitta e-postadressen för ditt Microsoft-konto
Lär dig hitta e-postadressen till ditt Microsoft-konto så att du kan logga in.
Flytta din Xbox Live-profil till ett annat Microsoft-konto på Xbox 360
Lär dig flytta din Xbox Live-profil och gamertag till ett annat Microsoft-konto från en Xbox 360-konsol.
Felet ”The email address or password you entered is not valid” visas för Xbox Live på Xbox 360
Lär dig hur du åtgärdar följande Xbox 360-felmeddelande: ”The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Du kan inte fylla i föräldramedgivandet när du skapar ett Xbox Live-barnkonto
Har du problem med att skapa ett barnkonto? Ta reda på vad du gör om du inte kan fylla i avsnittet för föräldramedgivande.
”Jag tror att någon har hackat sig in på mitt konto”
Ta reda på vad du kan göra om du misstänker att ditt Microsoft-konto har råkat ut för intrång, eller om du behöver kontrollera om det har förekommit obehörig aktivitet på kontot.
Administrera sekretess och onlinesäkerhet för Xbox One och Xbox 360 från din dator
Ta reda på hur du administrerar sekretess- och onlinesäkerhetskontroller för Xbox One och Xbox 360 från din dator.
Hantera dina inloggningsinställningar på Xbox 360-konsolen
Ta reda på hur du lösenordsskyddar din Xbox Live-profil, får din Xbox-konsol att komma ihåg ditt lösenord och ändrar lösenordsskyddet för din profil.
Xbox 360-inställningar för onlinesäkerhet och sekretess
Hitta information om säkerhets- och sekretessinställningar online för Xbox 360-erbjudanden. Lär dig också hur du uppgraderar ett barnkonto till ett vuxenkonto.
Du har glömt din Xbox One-nyckel
Lär dig hur du skapar en Xbox One-nyckel. Din nyckel bidrar till att skydda ditt konto.
Du ombeds upprepade gånger att ange ditt lösenord och kan inte logga in på Xbox One
Se vad du kan göra om du upprepade gånger ombeds ange ditt lösenord på Xbox One.

Supportresurser