Säkerhet

Trender

Få hjälp med inloggning på ditt Microsoft-konto, återställning av lösenord och hantering av säkerheten för ditt konto.
Läs om hur du tar bort säkerhetskontaktinformation från ditt Microsoft-konto.
Ta reda på hur du kopplar ytterligare säkerhetsbevis till ditt Microsoft-konto.
Lär dig hur du hittar e-postadressen eller lösenordet för ditt Microsoft-konto, eller hur du återställer ett lösenord som du har glömt.
Den senaste versionen av konsolprogramvaran gör det lätt för dig att använda din Xbox Live-profil eller gamertag på flera konsoler. Här är en översikt:
Lär dig ersätta säkerhetskontaktinformation som inte är giltig längre så att du skyddar Microsoft-kontot.
Läs om hur du tar bort säkerhetskontaktinformation från ditt Microsoft-konto.
Ta reda på varför du utan förvarning uppmanas ange din e-postadress och ditt lösenord för Microsoft-kontot. Ta även reda på hur säkerhetsbevis hjälper till att skydda ditt Microsoft-konto.
Kontosäkerhet är bland det vi prioriterar högst på Xbox Live. Genom att samarbeta kan vi förbättra säkerheten för Microsoft-konton.

Supportresurser