Lösenord och säkerhet

Trender

Om du har glömt bort Microsoft-kontots lösenord får du hjälp med att återställa det på den här sidan.
Lär dig hur du hittar e-postadressen eller lösenordet för ditt Microsoft-konto, eller hur du återställer ett lösenord som du har glömt.
Ta reda på hur du kopplar ytterligare säkerhetsbevis till ditt Microsoft-konto.
Ta reda på vad du kan göra om du misstänker att ditt Microsoft-konto har råkat ut för intrång, eller om du behöver kontrollera om det har förekommit obehörig aktivitet på kontot.
Ta reda på hur du ändrar lösenordet för ditt Microsoft-konto. Det här kontot är även ditt Xbox-konto.
Lär dig flytta din Xbox Live-profil och gamertag till ett annat Microsoft-konto från en Xbox 360-konsol.
Lär dig hur du åtgärdar följande Xbox 360-felmeddelande: ”The e-mail address or password you entered is not valid. Please try again.”
Ta reda på varför du utan förvarning uppmanas ange din e-postadress och ditt lösenord för Microsoft-kontot. Ta även reda på hur säkerhetsinformation hjälper till att skydda ditt Microsoft-konto.
Lär dig ta bort säkerhetsinformation från ditt Microsoft-konto.
Har du problem med att skapa ett barnkonto? Ta reda på vad du gör om du inte kan fylla i avsnittet för föräldramedgivande.

Supportresurser