Logga in
Dela den här sidan

Xbox Live-medlemskap

Gå direkt till ditt konto för inaktivera automatisk förnyelse och avsluta din Xbox Live Guld-prenumeration vid slutet av aktuell period.
Här hittar du detaljerade anvisningar om hur du säger upp en Xbox Live-guldprenumeration genom att inaktivera eller omedelbart avsluta automatisk förnyelse.
Om du behöver ta bort ett Xbox Live-medlemskap eller ditt Xbox Music Pass, stänga av den automatiska förnyelsen i kontot eller ta bort ett betalningsalternativ är den här lösningen till hjälp.
Lär dig förnya din Xbox Live-guldprenumeration automatiskt.
Ta reda på om du kan teckna ett provmedlemskap i Xbox Live Guld. Det ger dig tillgång till funktioner som onlinespel för flera spelare och spel-DVR.
Viktiga ändringar som kommer: Nya förmåner för Xbox Live Guld-medlemmar – Games with Gold och Deals with Gold kommer till Xbox One. Alla får tillgång till populära underhållningsappar för Xbox One och Xbox 360 utan ett Xbox Live-guldmedlemskap.
Läs svaren på vanliga frågor om Games with Gold, ett Xbox-program som erbjuder gratis Xbox One-spel till kvalificerade Xbox Live Gold-medlemmar.
Games with Gold är ett Xbox-program som erbjuder gratis Xbox-spel till kvalificerade Xbox Live-guldmedlemmar.
Läs mer om konsol- och Xbox Live-avstängningar.

Supportresurser