Tillbehör

Lär dig hur du installerar, ansluter och testar en kabelansluten eller trådlös Xbox 360-handkontroll för Windows.
Lär dig hur du ansluter en kabelansluten Xbox 360-handkontroll till en dator som kör Windows.
Läs mer om lagringsenheter för Xbox 360 och vilka möjligheter du har att lagra och flytta Xbox 360-innehåll mellan konsoler med Xbox 360-hårddisken, ett USB-flashminne och Xbox 360-överföringskabeln.
En guide till hur du ansluter en kabelansluten eller trådlös handkontroll till Xbox 360-konsolen, inklusive hur du byter batterier och vad du gör om en trådlös handkontroll inte fungerar.
Läs felsökningstips för USB-flashminnen på Xbox 360.
Hitta lösningar på problem med Xbox 360 trådlös handkontroll, till exempel att den ofta kopplar från eller inte kan ansluta till Xbox 360-konsolen.
Har du inget ljud i ditt trådbundna Xbox 360-headset? Hitta möjliga lösningar på problemet.
Lär dig hur du ansluter en Xbox 360 trådlös nätverksadapter
Det här är en guide till hur du kalibrerar din Xbox 360-handkontroll för användning på Windows-baserade datorer.
Lär dig hur du använder överföringskabeln för Xbox 360-hårddisken för att överföra innehåll från en Xbox 360-konsol till en annan.
Se hur du använder ett USB-flashminne med Xbox 360-konsolen.

Supportresurser