Logga in
Dela den här sidan

Tillbehör: Trender

Lär dig hur du installerar, ansluter och testar en kabelansluten eller trådlös Xbox 360-handkontroll för Windows.
Lär dig hur du ansluter en kabelansluten Xbox 360-handkontroll till en dator som kör Windows.
Läs mer om lagringsenheter för Xbox 360 och vilka möjligheter du har att lagra och flytta Xbox 360-innehåll mellan konsoler med Xbox 360-hårddisken, ett USB-flashminne och Xbox 360-överföringskabeln.
En guide till hur du ansluter en kabelansluten eller trådlös handkontroll till Xbox 360-konsolen, inklusive hur du byter batterier och vad du gör om en trådlös handkontroll inte fungerar.
Hitta lösningar på problem med Xbox 360 trådlös handkontroll, till exempel att den ofta kopplar från eller inte kan ansluta till Xbox 360-konsolen.
Läs felsökningstips för USB-flashminnen på Xbox 360.
Lär dig hur du använder överföringskabeln för Xbox 360-hårddisken för att överföra innehåll från en Xbox 360-konsol till en annan.
Lär dig hur du installerar eller tar bort en Xbox 360-hårddisk på din Xbox 360-konsol i originalutförande liksom från den nya Xbox 360 S.
Lär dig hur du ansluter en Xbox 360 trådlös nätverksadapter
Det här är en guide till hur du kalibrerar din Xbox 360-handkontroll för användning på Windows-baserade datorer.
Har du inget ljud i ditt trådbundna Xbox 360-headset? Hitta möjliga lösningar på problemet.

Supportresurser