Tillbehör

Trender

En guide till hur du ansluter en kabelansluten eller trådlös handkontroll till Xbox 360-konsolen, inklusive hur du byter batterier och vad du gör om en trådlös handkontroll inte fungerar.
Du kan använda ett USB-flashminne som Xbox 360-lagringsenhet och lagra upp till 16 GB med Xbox-innehåll. Så här använder du ett USB-flashminne som lagringsenhet för Xbox 360-konsolen.
Lär dig hur du ansluter en kabelansluten Xbox 360-handkontroll till en dator som kör Windows.
Hitta lösningar på problem med Xbox 360 trådlös handkontroll, till exempel att den ofta kopplar från eller inte kan ansluta till Xbox 360-konsolen.

Supportresurser