Logga in
Dela den här sidan

Tillbehör: Trender

Lär dig hur du installerar, ansluter och testar en kabelansluten eller trådlös Xbox 360-handkontroll för Windows.
En guide till hur du ansluter en kabelansluten eller trådlös handkontroll till Xbox 360-konsolen, inklusive hur du byter batterier och vad du gör om en trådlös handkontroll inte fungerar.
Lär dig hur du ansluter en kabelansluten Xbox 360-handkontroll till en dator som kör Windows.
Läs mer om lagringsenheter för Xbox 360 och vilka möjligheter du har att lagra och flytta Xbox 360-innehåll mellan konsoler med Xbox 360-hårddisken, ett USB-flashminne och Xbox 360-överföringskabeln.
Hitta lösningar på problem med Xbox 360 trådlös handkontroll, till exempel att den ofta kopplar från eller inte kan ansluta till Xbox 360-konsolen.
Läs felsökningstips för USB-flashminnen på Xbox 360.
Du kan chatta med kompisar på Xbox Live med hjälp av Xbox 360 kabelanslutet headset. Lär dig hur du konfigurerar ett headset här.
Lär dig hur du installerar eller tar bort en Xbox 360-hårddisk på din Xbox 360-konsol i originalutförande liksom från den nya Xbox 360 S.
Det här är en guide till hur du kalibrerar din Xbox 360-handkontroll för användning på Windows-baserade datorer.
Använd ett trådlöst eller kabelanslutet headset om du vill prata med kompisar på Xbox Live via din Xbox 360-konsol. Så här konfigurerar du ett headset.
Lär dig hur du använder överföringskabeln för Xbox 360-hårddisken för att överföra innehåll från en Xbox 360-konsol till en annan.

Supportresurser