Tillbehör

Trender

En guide till hur du ansluter en kabelansluten eller trådlös handkontroll till Xbox 360-konsolen inklusive hur du byter batterier och vad du gör om en trådlös handkontroll inte fungerar.
Lär dig om Xbox 360-handkontrollen, t.ex. knappkonfiguration, inställningar och användning.
Om du har allmänna problem med trådlösa tillbehör till Xbox 360 kan du hitta enkla lösningar här.
Var du kan läsa mer om Xbox 360-lagringsenheter och alternativ för lagring och flyttning av Xbox 360-innehåll. Du kan lagra och flytta innehåll mellan konsolen med Xbox 360-hårddisken, ett USB-flashminne och Xbox 360-överföringskabeln.
Du kan använda ett USB-flashminne som Xbox 360-lagringsenhet och lagra upp till 16 GB med Xbox-innehåll. Så här använder du ett USB-flashminne som lagringsenhet för Xbox 360-konsolen.
Hitta lösningar på problem med Xbox 360 trådlös handkontroll, till exempel att den ofta kopplar från eller inte kan ansluta till Xbox 360-konsolen.
Felsök problem som uppstår när du använder en Xbox 360 trådlös nätverksadapter med en Xbox 360-konsol.

Supportresurser