Logga in
Dela den här sidan

Anslutningar

Lär dig hur du konfigurerar Xbox 360 för att fungera som Windows Media Center Extender, så att du kan titta på medieinnehåll från din Windows 7-dator eller TV.
Få reda på hur du konfigurerar Windows Media Center med datorer som kör Windows 8 för att streama musik, bilder och video på Xbox 360-konsolen.
Om du har en stereo eller annan A/V-mottagare kan du använda den med din Xbox 360 och få fantastisk ljudkvalitet! Så här gör du det.
Ta reda på hur du löser felet Your console can’t contact your PC with Windows Media Center så att du kan ansluta Xbox 360 till din dator.
Lär dig vad du gör om konfigurationsnyckeln saknas när du konfigurerar Windows Media Center med din Xbox 360-konsol.
Lär dig felsöka de vanligaste felen som kan uppstå när du använder Windows Media Center med din Xbox 360.
Ta reda på vad du gör om felmeddelandet ”Xbox 360 not found” visas när du använder Windows Media Center.
Lär dig hur du konfigurerar brandväggsportarna så att Windows Media Center kan användas med Xbox 360-konsolen.
Lär dig hur du felsöker ett ”Secure HDCP”-fel som visas när du försöker titta på en DVD eller streama en film i Netflix-appen på din Xbox 360-konsol.
Ta reda på hur du löser felet Session Terminated så att du kan fortsätta använda Windows Media Center med Xbox 360.
Lär dig vad du gör om ”Configuration Error” visas när du använder Windows Media Center.

Supportresurser