Logga in
Dela den här sidan

Anslutningar: Trender

Lär dig hur du konfigurerar Xbox 360 för att fungera som Windows Media Center Extender, så att du kan titta på medieinnehåll från din Windows 7-dator eller TV.
Få reda på hur du konfigurerar Windows Media Center med datorer som kör Windows 8 för att streama musik, bilder och video på Xbox 360-konsolen.
Om du har en stereo eller annan A/V-mottagare kan du använda den med din Xbox 360 och få fantastisk ljudkvalitet! Så här gör du det.
Lär dig hur du konfigurerar brandväggsportarna så att Windows Media Center kan användas med Xbox 360-konsolen.
Strömma musik, bilder och video till Xbox 360-konsolen med Windows Media Center. Läs mer.
Lär dig hur du felsöker ett ”Secure HDCP”-fel som visas när du försöker titta på en DVD eller streama en film i Netflix-appen på din Xbox 360-konsol.
Lär dig hur du konfigurerar brandväggar från tredje part som fungerar med Windows Media Center på Xbox.
Ta reda på hur du löser felet Your console can’t contact your PC with Windows Media Center så att du kan ansluta Xbox 360 till din dator.
Ta reda på vilka mappar på datorn som normalt övervakas när du använder Xbox 360-konsolen som en Windows Media Center-extender.
Lär dig felsöka de vanligaste felen som kan uppstå när du använder Windows Media Center med din Xbox 360.
Lär dig vad du gör om konfigurationsnyckeln saknas när du konfigurerar Windows Media Center med din Xbox 360-konsol.

Supportresurser