Anslutningar

Trender

Få svar på frågor om hur du ansluter konsolen till ditt hemnätverk och använder Windows Media Center för att streama musik, film eller bilder från din dator till din TV.
Lär dig hur du använder Windows Media Center med din Xbox 360 och en dator som kör Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8.
Lär dig hur du konfigurerar Xbox 360 för att fungera som Windows Media Center Extender, så att du kan titta på medieinnehåll från din Windows 7-dator eller TV.
Lär dig hur du konfigurerar Windows Media Center med datorer som kör Windows 8 för att strömma musik, bilder och video på Xbox 360-konsolen.
Om du har en stereo eller annan A/V-mottagare kan du använda den med din Xbox 360 för att få fantastisk ljudkvalitet! Så här gör du det.

Supportresurser