Anslutningar: Trender

Lär dig hur du konfigurerar Xbox 360 för att fungera som Windows Media Center Extender, så att du kan titta på medieinnehåll från din Windows 7-dator eller TV.
Få reda på hur du konfigurerar Windows Media Center med datorer som kör Windows 8 för att streama musik, bilder och video på Xbox 360-konsolen.
Om du har en stereo eller annan A/V-mottagare kan du använda den med din Xbox 360 och få fantastisk ljudkvalitet! Så här gör du det.
Lär dig vad du gör om ”Configuration Error” visas när du använder Windows Media Center.
Ta reda på hur du löser felet Your console can’t contact your PC with Windows Media Center så att du kan ansluta Xbox 360 till din dator.
Lär dig felsöka de vanligaste felen som kan uppstå när du använder Windows Media Center med din Xbox 360.
Ta reda på vad du gör om felmeddelandet ”Xbox 360 not found” visas när du använder Windows Media Center.
Lär dig hur du felsöker ett ”Secure HDCP”-fel som visas när du försöker titta på en DVD eller streama en film i Netflix-appen på din Xbox 360-konsol.
Lär dig hur du konfigurerar brandväggsportarna så att Windows Media Center kan användas med Xbox 360-konsolen.
Strömma musik, bilder och video till Xbox 360-konsolen med Windows Media Center. Läs mer.
Ta reda på vad du gör om felmeddelandet The correct ports cannot be opened visas när du använder Windows Media Center för att ansluta till Xbox 360.

Supportresurser