Anslutningar: Trender

Lär dig hur du konfigurerar Xbox 360 för att fungera som Windows Media Center Extender, så att du kan titta på medieinnehåll från din Windows 7-dator eller TV.
Få reda på hur du konfigurerar Windows Media Center med datorer som kör Windows 8 för att streama musik, bilder och video på Xbox 360-konsolen.
Ta reda på vad du gör om felmeddelandet ”Xbox 360 not found” visas när du använder Windows Media Center.
Om du har en stereo eller annan A/V-mottagare kan du använda den med din Xbox 360 och få fantastisk ljudkvalitet! Så här gör du det.

Supportresurser