Konsol

Så här laddar du ned en ny Xbox 360-uppdatering
Xbox 360-konsolprogramvaran uppdateras regelbundet med nya funktioner. Hitta tips och råd för uppdatering av konsolens programvara via Xbox Live, en spelskiva eller ett USB-flashminne.
Hur du ansluter din Xbox 360 S eller Xbox 360 i originalutförande till en TV
En genomgång som steg för steg beskriver hur du ansluter Xbox 360 S-konsolen eller Xbox 360-konsolen i originalutförande till en TV eller bildskärm.
Lösning för blinkande lampor på Xbox 360
Blinkande lampor på Xbox 360-konsolen kan innebära att den behöver repareras, behöver mer ström eller kanske bara mer utrymme. Klicka här om du vill lära dig mer om vad de blinkande lamporna innebär och vad du behöver göra åt det.
Tre blinkande röda lampor på Xbox 360-konsolen i originalutförande
Tre blinkande röda lampor innebär att det är ett maskinvaruproblem med Xbox 360-konsolen i originalutförande eller strömförsörjningen. Prova de här lösningarna för att åtgärda problemet.
Felsöka problem med uppdateringar av Xbox 360-konsolen
Åtgärda programvaruproblem och felmeddelanden som kan uppstå på Xbox 360-konsolen när du försöker uppdatera Xbox 360-konsolprogramvaran.
Så här rensar du cacheminnet på Xbox 360
Lär dig rensa systemets cacheminne på din Xbox 360. Detta kan ofta lösa problem med Xbox 360-konsolen.
Kontrollera strömförsörjningen till Xbox 360
Du kan ibland lösa problem med Xbox 360-konsolen genom att se till att strömförsörjningsanslutningarna sitter som de ska. Om du har problem provar du de här stegen.
Lösning för Xbox 360-skivenhet
Ta reda på vad du gör om skivenheten på Xbox 360-konsolen inte kan läsa skivor eller inte öppnas eller stängas.
Ändra Xbox 360-inställningar
Använd den här guiden om du vill lära dig hur du kommer åt och konfigurerar Xbox 360-konsolinställningar, som plats, tid och datum.
Vanliga frågor om video- och ljuduppspelning på Xbox 360
Läs mer om video- och ljuduppspelning för din Xbox 360-konsol.
Så här ansluter du Xbox 360 E till en TV
Lär dig ansluta Xbox 360 E till en HD-TV, vanlig TV eller en bildskärm via olika kablar.

Supportresurser