Logga in
Dela den här sidan

Konsol

Lösning för Xbox 360-skivenhet
Ta reda på vad du gör om skivenheten på Xbox 360-konsolen inte kan läsa skivor eller inte öppnas eller stängas.
Hur du ansluter din Xbox 360 S eller Xbox 360 i originalutförande till en TV
En genomgång som steg för steg beskriver hur du ansluter Xbox 360 S-konsolen eller Xbox 360-konsolen i originalutförande till en TV eller bildskärm.
Så här laddar du ned en ny Xbox 360-uppdatering
Xbox 360-konsolprogramvaran uppdateras regelbundet med nya funktioner. Hitta tips och råd för uppdatering av konsolens programvara via Xbox Live, en spelskiva eller ett USB-flashminne.
Guide för blinkande lampor
Blinkande lampor på Xbox 360-konsolen kan innebära att den behöver repareras, behöver mer ström eller kanske bara mer utrymme. Klicka här om du vill lära dig mer om vad de blinkande lamporna innebär och vad du behöver göra åt det.
Konfigurera din Xbox 360- eller 360 S-konsol
Följ dessa stegvisa anvisningar för att konfigurera din Xbox 360-konsol.
Mata ut skivfacket på Xbox 360-konsolen manuellt
Om skivfacket på din Xbox 360-konsol inte går att öppna kan du göra så här för att öppna det.
Så här rensar du cacheminnet på Xbox 360
Lär dig rensa systemets cacheminne på din Xbox 360. Detta kan ofta lösa problem med Xbox 360-konsolen.
Felsöka problem med uppdateringar av Xbox 360-konsolen
Åtgärda programvaruproblem och felmeddelanden som kan uppstå på Xbox 360-konsolen när du försöker uppdatera Xbox 360-konsolprogramvaran.
Tre blinkande röda lampor på Xbox 360-konsolen i originalutförande
Tre blinkande röda lampor innebär att det är ett maskinvaruproblem med Xbox 360-konsolen i originalutförande eller strömförsörjningen. Prova de här lösningarna för att åtgärda problemet.
Spela DVD-skivor på Xbox 360-konsolen
Du kan spela DVD-skivor på din Xbox 360-konsol. Läs mer om regionkoder för DVD, format och skivtyper som stöds av Xbox 360-konsolen.
Xbox 360-handböcker och specifikationer
Har du tappat bort handboken för Xbox 360-konsolen eller tillbehör? Det här är en bra plats att leta efter information på.

Supportresurser