Komma i gång

Konfigurera din Xbox 360- eller 360 S-konsol
Följ dessa stegvisa anvisningar för att konfigurera din Xbox 360-konsol.
Konfigurera Xbox 360 E-konsolen
Följ dessa stegvisa anvisningar för att konfigurera din Xbox 360 E-konsol.
Hitta den bästa platsen för Xbox 360-konsolen
Några förslag på hur du hittar en välventilerad plats för din Xbox så att du kan försäkra dig om att din konsol håller länge.
Konfiguration av Kinect på Xbox 360
Följ dessa anvisningar om hur du konfigurerar en Kinect-sensor på Xbox 360. Du får även redan på hur du ordnar till ett spelområde så att du kan börja spela snabbt och enkelt.
”Jag ansluter till Xbox Live för första gången”.
Få hjälp med att ansluta Xbox-konsolen till Xbox Live med en kabelanslutning eller trådlös anslutning.
Om Xbox Live på Xbox 360
Xbox Live är online-tjänsten för Xbox 360. Läs den här sidan för mer information om Xbox Live och hur du ansluter konsolen.
Hur du konfigurerar trådlösa nätverksinställningar för Xbox 360-konsolen
Ta reda på hur du konfigurerar trådlösa inställningar för Xbox 360-konsolen

Supportresurser