Kinect

Trender

Följ dessa anvisningar om hur du konfigurerar en Kinect-sensor på Xbox 360. Du får även redan på hur du ordnar till ett spelområde så att du kan börja spela snabbt och enkelt.
Lär dig hur du aktiverar och inaktiverar Kinect-funktioner, t.ex. taligenkänning och chattmikrofonen.
Ta reda på hur du kalibrerar Kinect-sensorn så att den kan spåra dina kroppsrörelser.
Om du har ljudrelaterade problem med din Kinect-sensor kan du söka efter problemet och möjliga lösningar här.

Supportresurser