Logga in
Dela den här sidan

Kinect

Följ dessa anvisningar om hur du konfigurerar en Kinect-sensor på Xbox 360. Du får även redan på hur du ordnar till ett spelområde så att du kan börja spela snabbt och enkelt.
En korrekt placering av Kinect-sensorn ger bäst kroppsspårning och taligenkänning. Hör följer några tips om hur du får ut det mesta av Kinect.
Om lampan på din Kinect-sensor för Xbox 360 lyser rött och felet ”The Kinect Sensor couldn't start” visas gör du så här.
Ta reda på var du kan köpa tillbehör och reservdelar till Kinect för Xbox 360.
Lär dig hur du använder röstkommandon med din Kinect-sensor, kalibrerar ljudjusteringen och hur du använder inbyggda mikrofonen i Kinect om du vill chatta online.
Hitta svar på vanliga frågor om tillgänglighet och Kinect-sensorn.
Med Kinect-sensorn kan du konfigurera Xbox 360-konsolen så att den känner igen ditt ansikte och automatiskt loggar in dig till din profil med hjälp av Kinect-ID.
Lär dig vad du gör om ett felmeddelande för Kinect-sensorn visas.
Det finns flera olika sätt att placera din Kinect-sensor för Xbox 360 på rätt ställe för optimal spelupplevelse. Här följer några av dem.
Läs mer om hur du använder USB-förlängningskablar eller -nav med en Kinect-sensor för Xbox 360.
Gör så här om lampan på Kinect-sensorn lyser rött och ett felmeddelande visas på TV:n.

Supportresurser