Kinect

Funktioner

Lär dig hur du aktiverar och inaktiverar Kinect-funktioner, t.ex. taligenkänning och chattmikrofonen.
Du kan använda Kinect för att styra Xbox Dashboard med hjälp av både din röst och dina rörelser. Läs mer om de saker du kan göra med Kinect och hur du utför dem.
Kinect-sensorn vinklas automatiskt uppåt och nedåt när det behövs. Ta reda på när och varför Kinect-sensorn lutas automatiskt.
Med Kinect-sensorn kan du konfigurera Xbox 360-konsolen så att den känner igen ditt ansikte och automatiskt loggar in dig till din profil med hjälp av Kinect-ID.
Använd Video Kinect för att videochatta i realtid med dina Xbox LIVE- och Windows Live Messenger-kompisar. Så här kommer du igång.
Hitta svar på vanliga frågor om tillgänglighet och Kinect-sensorn.

Supportresurser