Kinect

Trender

En steg-för-steg-guide i hur du konfigurerar Kinect-sensorn och spelområdet så att du snabbt och enkelt kan börja spela.
Lär dig hur du aktiverar och inaktiverar Kinect-funktioner, t.ex. taligenkänning och chattmikrofonen.
Ta reda på hur du kalibrerar Kinect-sensorn så att den kan spåra dina kroppsrörelser.
Om du har ljudrelaterade problem med din Kinect-sensor kan du söka efter problemet och möjliga lösningar här.

Supportresurser