Kinect

Trender

Följ dessa anvisningar om hur du konfigurerar en Kinect-sensor på Xbox 360. Du får även redan på hur du ordnar till ett spelområde så att du kan börja spela snabbt och enkelt.
Du kan aktivera och inaktivera en del Xbox 360 Kinect-funktioner. Du kanske till exempel vill inaktivera chattmikrofonen eller stänga av sensorn utan att behöva koppla från den.
Ta reda på hur du kalibrerar Xbox 360 Kinect-sensorn så att den kan spåra dina kroppsrörelser.
Här hittar du lösningar om du har ljudproblem med en Kinect-sensor och Xbox 360-konsolen.

Supportresurser