Logga in
Dela den här sidan

Kinect: Trender

Följ dessa anvisningar om hur du konfigurerar en Kinect-sensor på Xbox 360. Du får även redan på hur du ordnar till ett spelområde så att du kan börja spela snabbt och enkelt.
Ta reda på var du kan köpa tillbehör och reservdelar till Kinect för Xbox 360.
Läs mer om hur du använder USB-förlängningskablar eller -nav med en Kinect-sensor för Xbox 360.
Låt oss titta närmare på de viktigaste delarna i Kinect-sensorn för Xbox 360.
En korrekt placering av Kinect-sensorn ger bäst kroppsspårning och taligenkänning. Hör följer några tips om hur du får ut det mesta av Kinect.
Du kanske måste uppdatera Xbox 360-konsolprogramvaran så att din Kinect-sensor stöds. Här får du veta vad du kan göra om du inte har tillräckligt med utrymme.
Lär dig felsöka om Kinect-sensorn för Xbox 360 inte kan spåra din kropps position inom spelområdet.
Det finns flera olika sätt att placera din Kinect-sensor för Xbox 360 på rätt ställe för optimal spelupplevelse. Här följer några av dem.
Ta reda på hur du kalibrerar Xbox 360 Kinect-sensorn så att den kan spåra dina kroppsrörelser.
Ta reda på hur du fotograferar och skapar videoklipp med Kinect-sensorn och delar dem med kompisar och familj. Lär dig också hur du tar bort foton och videoklipp från Kinect.
Hitta svar på vanliga frågor om tillgänglighet och Kinect-sensorn.

Supportresurser