Nätverk

Trender

Om ett felmeddelande visas när du kör verktyget Test Xbox Live Connection letar du upp felmeddelandet här för att hitta lösningar på anslutningsproblemet.
Om du har en brandvägg eller router, måste du kanske ändra konfigurationen för att Xbox 360-konsolen ska kunna kommunicera med Xbox Live. Här ser du vilka portar som måste öppnas.
Hitta lösningar du kan prova om ett NAT-felmeddelande visas eller om du inte kan höra kompisar online eller inte kan delta i eller vara värd för ett spel för flera spelare online.
Få hjälp med att ansluta Xbox-konsolen till Xbox Live med en kabelanslutning eller trådlös anslutning.
Testa de här lösningarna för att lösa problem med att ansluta till Xbox Live, om anslutningen är långsam eller om anslutningskvaliteten är dålig.
Hitta lösningar du kan prova om du har kunnat ansluta till Xbox Live tidigare, men inte nu.
Xbox Live är onlinetjänsten för Xbox 360 och mycket mer. Den här sidan innehåller mer information om Xbox Live och hur du ansluter konsolen.

Supportresurser