Nätverk

Trender

Xbox Live är onlinetjänsten för Xbox 360 och mycket mer. Den här sidan innehåller mer information om Xbox Live och hur du ansluter konsolen.
Om ett felmeddelande visas när du kör verktyget Test Xbox Live Connection letar du upp felmeddelandet här för att hitta lösningar på anslutningsproblemet.
Testa de här lösningarna för att lösa problem med att ansluta till Xbox Live, om anslutningen är långsam eller om anslutningskvaliteten är dålig.
Få hjälp med att ansluta Xbox-konsolen till Xbox Live med en kabelanslutning eller trådlös anslutning.
Ta reda på vilka lösningar du kan prova om ett NAT-felmeddelande visas eller om du inte kan höra kompisar online eller inte kan delta i eller stå värd för ett spel för flera spelare online.
Om du har en brandvägg eller router, måste du kanske ändra konfigurationen för att Xbox 360-konsolen ska kunna kommunicera med Xbox Live. Här ser du vilka portar som måste öppnas.

Supportresurser