Nätverk: Trender

Xbox Live är online-tjänsten för Xbox 360. Läs den här sidan för mer information om Xbox Live och hur du ansluter konsolen.
Om ett felmeddelande visas när du kör verktyget Test Xbox Live Connection letar du upp felmeddelandet här för att hitta lösningar på anslutningsproblemet.
Få hjälp med att ansluta Xbox-konsolen till Xbox Live med en kabelanslutning eller trådlös anslutning.
Ta reda på hur du konfigurerar trådlösa inställningar för Xbox 360-konsolen
Om du har en brandvägg eller router, måste du kanske ändra konfigurationen för att Xbox 360-konsolen ska kunna kommunicera med Xbox Live. Här ser du vilka portar som måste öppnas.
Hitta lösningar du kan prova om du har kunnat ansluta till Xbox Live tidigare, men inte nu.
Hitta lösningar du kan prova om ett NAT-felmeddelande visas eller om du inte kan höra kompisar online eller inte kan delta i eller vara värd för ett spel för flera spelare online.
Ta reda på hur du ansluter din Xbox 360-konsol till Xbox Live med din Windows-dator i stället för med en router.
Testa de här lösningarna om du har problem med att ansluta din Xbox 360-konsol till Xbox Live eller om anslutningen är långsam eller har dålig anslutningskvalitet.
Ta reda på vilka lösningar du kan testa om Xbox-konsolen inte hittar ditt trådlösa nätverk.
Ta reda på hur du hittar lösenordet till det trådlösa nätverket så att du kan ansluta till Xbox Live via ditt trådlösa nätverk.

Supportresurser