Reparation och registrering

Ta reda på vad du gör om Xbox 360-konsolen eller Kinect-sensorn behöver service.
Få svar på vanliga frågor om garanti och service för Xbox 360-konsolen, tillbehör och spel.
Om ett Xbox 360-tillbehör behöver service gör du så här för att packa och skicka tillbehöret till ett Microsoft servicecenter.
Ta reda på hur du hittar konsol-ID och serienummer på din Xbox 360-konsol. Du lär dig också var du hittar serienumret på din Kinect-sensor.
Behöver du se garantin för din Xbox 360-konsol eller Kinect-sensor? De finns alla här på en och samma plats.

Supportresurser