Garanti och service

Se hur du kan få din Xbox One-konsol, Xbox 360-konsol eller Kinect-sensor reparerad.
Hitta svar på vanliga frågor om att begära service på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol, Kinect-sensor eller tillbehör.
Hitta information om en serviceorder som du har lagt på din Xbox-konsol eller Kinect-sensor.
Hitta svar på vanliga frågor om att paketera och skicka din Xbox One-konsol, Xbox 360-konsol eller Kinect-sensor på service.
Vi uppmuntrar alla som äger Xbox One-konsoler, Xbox 360-konsoler, tillbehör, förpackningsmaterial och batterier att återvinna dem. Det är lätt och miljövänligt. Hitta återvinningsmöjligheter som Microsoft sponsrar i närheten av dig.
Lär dig registrera din Xbox-produkt så att du kan begära och spåra reparationer, kolla garantiservicen och köpa en utökad serviceplan.
Hitta servicecenteradresser så att du kan skicka tillbehör, Xbox One- eller Xbox 360-konsolen eller Kinect-sensorn på reparation.
Få svar på vanliga frågor om garanti på och registrering av Xbox One.
Hitta garantierna för Xbox 360-konsoler och Kinect-sensorer på en och samma plats.
Lär dig hur du hittar serienumren för din Xbox 360-konsol och Kinect-sensor. Upptäck dessutom var du hittar Xbox 360-konsolens id.
Visa garanti och programvarulicens för Xbox 360 S-konsolen.

Supportresurser