Garanti och service

Trender

Se hur du kan få din Xbox 360-konsol eller Kinect-sensor reparerad.
Hitta information om en serviceorder som du har lagt på Xbox 360.
Lär dig hur du hittar serienumren för din Xbox 360-konsol och Kinect-sensor. Upptäck dessutom var du hittar Xbox 360-konsolens id.
Vi uppmuntrar alla som äger Xbox 360-konsoler att återvinna dem, deras tillbehör, förpackningar och batterier. Det är lätt och miljövänligt. Hitta återvinningsmöjligheter som Microsoft sponsrar i närheten av dig.

Supportresurser