Garanti och service

Se hur du kan få din Xbox 360-konsol eller Kinect-sensor reparerad.
Hitta information om en serviceorder som du har lagt på din Xbox-konsol eller Kinect-sensor.
Lär dig hur du hittar serienumren för din Xbox 360-konsol och Kinect-sensor. Upptäck dessutom var du hittar Xbox 360-konsolens id.
Vi uppmuntrar alla som äger Xbox 360-konsoler att återvinna dem, deras tillbehör, förpackningar och batterier. Det är lätt och miljövänligt. Hitta återvinningsmöjligheter som Microsoft sponsrar i närheten av dig.
Om ett Xbox 360-tillbehör behöver service gör du så här för att packa och skicka tillbehöret till Microsofts servicecenter.

Supportresurser