Säkerhet

Så här kan en förälder ändra inställningarna för sekretess och säkerhet online för ett barnkonto
Lär dig hur du ändrar ditt barns inställningar för sekretess och säkerhet online.
Föräldrakontroller på Xbox
Om du har barn finns det några enkla saker som du kan göra för att ha kontroll över vad dina barn spelar och tittar på. Sätt dig in i de effektiva verktygen för att styra vilket innehåll de kommer åt och köper.
Ställa in föräldrakontroller för Xbox 360
Läs mer om föräldrakontrollsfunktionerna för Xbox 360-konsolen.
Uppgradera ett barnkonto till ett vuxenkonto på Xbox 360
Få reda på hur du kan uppgradera ett barnkonto till ett vuxenkonto på Xbox 360-konsolen.
Föräldrakontroller för Xbox Live och Xbox 360-konsolen
Lär dig grunderna om konfiguration och säkerhet för Xbox 360-konsolen och Xbox Live.
Åldersgränser för spel som används av Xbox 360-konsolen
Lär dig mer om de olika åldersgränser för spel och föräldrakontroller som används av Xbox 360-konsolen.
Så här ställer du in trygghetstimern på din Xbox 360-konsol
Lär dig hur du ställer in trygghetstimern så att du kan begränsa hur länge familjen kan använda Xbox 360-konsolen

Supportresurser