Säkerhet

Lär dig varför barn inte kan ändra sina inställningar för sekretess och säkerhet online på Xbox.com.
Om du har barn finns det några enkla saker som du kan göra för att ha kontroll över vad dina barn spelar och tittar på. Sätt dig in i de effektiva verktygen för att styra vilket innehåll de kommer åt och köper.
Ta reda på hur du kan uppgradera ett barnkonto till ett vuxenkonto.
Lär dig grunderna om konfigurationen och säkerheten för Xbox-konsolen och Xbox Live.
Lär dig vad du gör om du vill använda samma inställningar på Xbox One-konsolen som på Xbox 360-konsolen.
Lär dig mer om de olika åldersgränser för spel och föräldrakontroller som används av Xbox 360-konsolen.

Supportresurser