Säkerhet

Om du har barn finns det några enkla saker som du kan göra för att ha kontroll över vad dina barn spelar och tittar på. Sätt dig in i de effektiva verktygen för att styra vilket innehåll de kommer åt och köper.
Läs mer om föräldrakontrollsfunktionerna för Xbox 360-konsolen.
Ta reda på hur du kan uppgradera ett barnkonto till ett vuxenkonto.
Lär dig grunderna om konfigurationen och säkerheten för Xbox-konsolen och Xbox Live.
Lär dig vad du gör om du vill använda samma inställningar på Xbox One-konsolen som på Xbox 360-konsolen.
Lär dig mer om de olika åldersgränser för spel och föräldrakontroller som används av Xbox 360-konsolen.

Supportresurser