System: Trender

Om ett felmeddelande visas när du kör verktyget Test Xbox Live Connection letar du upp felmeddelandet här för att hitta lösningar på anslutningsproblemet.
Testa de här lösningarna om du har problem med att ansluta din Xbox 360-konsol till Xbox Live eller om anslutningen är långsam eller har dålig anslutningskvalitet.
Hitta lösningar du kan prova om ett NAT-felmeddelande visas eller om du inte kan höra kompisar online eller inte kan delta i eller vara värd för ett spel för flera spelare online.
Xbox 360-konsolprogramvaran uppdateras regelbundet med nya funktioner. Hitta tips och råd för uppdatering av konsolens programvara via Xbox Live, en spelskiva eller ett USB-flashminne.
En genomgång för AV-novisen som steg för steg beskriver hur du ansluter Xbox 360-konsolen till din TV eller bildskärm.
Lär dig hur du installerar eller tar bort en Xbox 360-hårddisk på din Xbox 360-konsol i originalutförande liksom från den nya Xbox 360 S.
Ta reda på vad du gör om skivenheten på Xbox 360-konsolen inte kan läsa skivor eller inte öppnas eller stängas.
Har du problem med din Xbox 360-konsol? Lär dig mer om hur du åtgärdar vanliga problem med Xbox 360-konsolen.
Tre blinkande röda lampor innebär att det är ett maskinvaruproblem med Xbox 360-konsolen i originalutförande eller strömförsörjningen. Prova de här lösningarna för att åtgärda problemet.
Lär dig rensa systemets cacheminne på din Xbox 360. Detta kan ofta lösa problem med Xbox 360-konsolen.
Lär dig hur du gör om Xbox 360-konsolen slutar svara eller om skärmbilden låser sig när du spelar.

Supportresurser