Windows Media Center

Windows 7: Konfigurera Windows Media Center med Xbox 360
Lär dig hur du konfigurerar Xbox 360 för att fungera som Windows Media Center Extender, så att du kan titta på medieinnehåll från din Windows 7-dator på din TV.
Windows 8: Konfigurera Xbox 360 som en Windows Media Center Extender
Få reda på hur du konfigurerar Windows Media Center med datorer som kör Windows 8 för att streama musik, bilder och video på Xbox 360-konsolen.
Konfigurera brandväggsportar för att använda Windows Media Center på Xbox 360
Lär dig hur du konfigurerar brandväggsportarna så att Windows Media Center kan användas med Xbox 360-konsolen.
Windows Vista: Konfigurera Windows Media Center med Xbox 360
Lär dig streama musik, bilder och video till Xbox 360-konsolen med Windows Media Center.
Felsöka anslutningen mellan Windows Media Center och din Xbox 360
Lär dig felsöka de vanligaste felen som kan uppstå när du använder Windows Media Center med din Xbox 360.
Använda fjärrkontrollen för Windows Media Center med Xbox 360
Lär dig konfigurera fjärrkontrollen för Windows Media Center så att du kan styra Windows Media Center-funktionerna på din Xbox 360-konsol.
Konfigurationsnyckel för Xbox 360 och Windows Media Center saknas
Lär dig vad du gör om konfigurationsnyckeln saknas när du konfigurerar Windows Media Center med din Xbox 360-konsol.

Supportresurser