Xbox Music

Funktioner

Lär dig hur du synkroniserar din musik till molnet.
Med Xbox Music Pass får du obegränsad tillgång till miljontals låtar. Strömma eller ladda ned så mycket du vill. Lyssna på din dator, pekplatta, telefon eller Xbox-konsol.
Lyssna på musik från olika källor och bärbara enheter på din Xbox 360-konsol.
Ta reda på hur du kan sälja din musik som oberoende musiker eller artist via Xbox Music Store.
Lär dig hur du använder Xbox Music-molnet.
Lyssna på musik och strömma musik på Xbox 360 med Xbox Music-appen. Med ett Xbox Music Pass (tidigare Zune Music Pass) kan du strömma tusentals låtar.

Supportresurser