Android

Läs mer om Xbox Music Pass och hur du gör för att obegränsat strömma och ladda ned musik.
Lär dig hur du skapar en spellista med dina favoritlåtar i Xbox Music på en Android-telefon eller Android-surfplatta.
Lär dig vad du ska göra om du inte kan spela upp musik offline på din Android-enhet.
Läs mer om Xbox Music. Med ett Xbox Music Pass kan du ladda ned musik och lyssna på den på datorn eller en bärbar enhet. Du kan också spela upp musik via molnet.
Lär dig hur du använder Xbox Music-molnet.
Ta reda på hur du kan sälja din musik som oberoende musiker eller artist via Xbox Music Store.
Meddela oss! Dina förslag hjälper oss att förstå hur du använder appen och hur vi kan förbättra den. Du kan också rösta på andra förslag.

Supportresurser