iOS

Vill du spela Xbox Music-innehåll på din iPhone eller iOS-enhet? Lär dig ladda ned musik, skapa spellistor och annat.
Lär dig hur du skapar en spellista med dina favoritlåtar i Xbox Music på en iPhone.
Lär dig hur du synkroniserar din musik till molnet.
Lär dig hur du använder Xbox Music-molnet.
Läs mer om Xbox Music Pass och hur du gör för att obegränsat strömma och ladda ned musik.
Läs mer om Xbox Music. Med ett Xbox Music Pass kan du ladda ned musik och lyssna på den på datorn eller en bärbar enhet. Du kan också spela upp musik via molnet.
Ta reda på hur du kan sälja din musik som oberoende musiker eller artist via Xbox Music Store.
Meddela oss! Dina förslag hjälper oss att förstå hur du använder appen och hur vi kan förbättra den. Du kan också rösta på andra förslag.

Supportresurser