Windows

Lär dig hur du ansluter en kabelansluten Xbox 360-handkontroll till en dator som kör Windows.
Läs mer om Xbox Music Pass och hur du gör för att obegränsat strömma och ladda ned musik.
Lär dig hur du installerar, ansluter och testar en kabelansluten eller trådlös Xbox 360-handkontroll för Windows.
Lär dig hur du ansluter Xbox 360 trådlös spelmottagare för Windows till en dator och hur du ansluter din trådlösa Xbox 360-handkontroll till en dator.
Har du problem med din Xbox-handkontroll för Windows? Ta reda på hur du kontrollerar systemkraven för din handkontroll, uppdaterar drivrutiner och justerar inställningar.
Hitta den bästa spelkvaliteten för dina datorspel genom att konfigurera och finjustera din Xbox 360-handkontroll för Windows.
Ta reda på hur du lägger till din egen musik i appen Xbox Music.
Ta reda på hur du lägger till eget filmmaterial i Xbox Video i Windows 8 eller 8.1 eller Windows RT 8.1.
Games för Windows Live har lagts ned, men du kan fortfarande hitta mängder av spel att spela på din Windows-baserade PC eller enhet.
Lär dig mer om Xbox on Windows-funktioner och tillgänglighet för Xbox SmartGlass, Xbox Games, Xbox Music och Xbox Video.
Lär dig använda PlayTo-funktionen på Xbox One och Xbox 360 för att ta emot och spela upp streamade media från kompatibla enheter och appar, t.ex. Xbox Music och Xbox Video.

Supportresurser