Windows Phone 7

Trender

Ladda ned Zune-programvaran och få reda på mer om systemrekommendationer och sekretessinformation.
Ta reda på vad du gör om det inte går att uppdatera eller installera Zune-programvaran på datorn eller om det inte går att uppdatera programvaran för Zune-spelaren.
Hitta lösningar på de fel som gör att enheten inte kan identifieras av Zune-programvaran
Hitta lösningar på de fel som uppstår när du försöker installera Zune-programvaran på datorn
Lär dig hur du synkroniserar din Zune-spelare med Zune Music + Video-programvaran.
Lär dig hur du använder Xbox Live-kontot på din Windows Phone 7 för att spela turbaserade spel, följa upp dina prestationer och hålla kontakten med dina Xbox Live-kompisar.

Supportresurser