Windows Phone 7

Lär dig hur du laddar ned, installerar, återinstallerar eller tar bort Zune Music+Video.
Hitta lösningar på de fel som gör att enheten inte kan identifieras av Zune-programvaran
Ta reda på vad du gör om det inte går att uppdatera eller installera Zune-programvaran på datorn eller om det inte går att uppdatera programvaran för Zune-spelaren.
Beskrivning av Zune-tjänster som finns tillgängliga i ditt område.
Lär dig hur du synkroniserar din Zune-spelare med Zune Music + Video-programvaran.
Lär dig vad du gör om felmeddelandet ”Zune software doesn't support Windows Service Pack 2” visas
Lär dig hur du spelar upp, lägger till och tar bort din Zune-samling när du använder Zune Music + Video-programvaran.
Lär dig hur du återställer och säkerhetskopierar mediafiler som du köpt på Zune Music + Video Marketplace genom att använda Zune-programvaran och dina enheter.
Lär dig mer om vilka nätverksportar Zune-programvaran använder.

Supportresurser