Logga in
Dela den här sidan

Windows Phone 7

Hitta lösningar på de fel som gör att enheten inte kan identifieras av Zune-programvaran
Ta reda på vad du gör om det inte går att uppdatera eller installera Zune-programvaran på datorn eller om det inte går att uppdatera programvaran för Zune-spelaren.
Lär dig hur du laddar ned, installerar, återinstallerar eller tar bort Zune Music+Video.
Lär dig vad du gör om felmeddelandet ”Zune software doesn't support Windows Service Pack 2” visas
Läs mer om felmeddelandet "The file cannot be purchased or downloaded. The file might not be available from Zune Marketplace” när du hämtar innehåll från marknadsplatsen.
Lär dig hur du återställer och säkerhetskopierar mediafiler som du köpt på Zune Music + Video Marketplace genom att använda Zune-programvaran och dina enheter.
Så här installerar, uppdaterar, tar bort och använder du Zune-programvaran.

Supportresurser