Windows Phone 8

Läs mer om Xbox Music Pass och hur du gör för att obegränsat strömma och ladda ned musik.
Läs mer om Xbox Music. Med ett Xbox Music Pass kan du ladda ned musik och lyssna på den på datorn eller en bärbar enhet. Du kan också spela upp musik via molnet.
Ta reda på hur du hanterar filmsamlingen på din Windows Phone 8.
Lär dig hur du löser problem med att ladda ned Wordament för Windows Phone eller att ansluta spelet till Xbox Live.
Ta reda på vad du gör om felet 8300300B visas när du synkroniserar iTunes-musik eller videor till Windows Phone 8 med appen Windows Phone för datorer.

Supportresurser