Logga in
Dela den här sidan

Windows Phone 8

Läs mer om Xbox Music Pass och hur du gör för att obegränsat strömma och ladda ned musik.
Läs mer om Xbox Music. Med ett Xbox Music Pass kan du ladda ned musik och lyssna på den på datorn eller en bärbar enhet. Du kan också spela upp musik via molnet.
Lär dig hur du gör om du har problem med att använda Xbox Video på Windows Phone 8.1.
Lär dig hur du skapar och administrerar spellistor på din Windows Phone 8.
Läs mer om Halo Spartan Assault på Windows Phone 8 och 8.1 och ta reda på var du kan få hjälp med felsökning.
Ta reda på hur du administrerar din Xbox Music-samling på Windows Phone 8.
Ta reda på hur du hanterar filmsamlingen på din Windows Phone 8.
Ta reda på hur du minimerar Xbox Music-mobildataanvändningen på din Windows Phone 8.

Supportresurser