Windows Phone 8

Trender

Läs mer om Halo Spartan Assault på Windows Phone 8 och 8.1 och ta reda på var du kan få hjälp med felsökning.
Ta reda på hur du hanterar filmsamlingen på din Windows Phone 8.
Lär dig hur du synkroniserar din musik till molnet.
Ta reda på hur du administrerar din Xbox Music-samling på Windows Phone 8.
Läs om Xbox Music Pass och hur du skaffar det till din Windows Phone för att ladda ned eller strömma ett obegränsat antal låtar. Gratis provversion i 30-dagar.
Läs mer om Xbox Music Pass och hur du gör för att obegränsat strömma och ladda ned musik.
Läs mer om Xbox Music. Med ett Xbox Music Pass kan du ladda ned musik och lyssna på den på datorn eller en bärbar enhet. Du kan också spela upp musik via molnet.
Lär dig hur du använder Xbox Music-molnet.

Supportresurser