Windows

Trender

Ta reda på hur du lägger till din egen musik i Xbox Music-appen.
Ta reda på hur du lägger till eget filmmaterial till Xbox Video i Windows 8 eller 8.1 eller Windows RT.
Läs mer om Xbox Music Pass och hur du gör för att obegränsat strömma och ladda ned musik.
Lär dig hur du installerar, ansluter och testar en kabelansluten eller trådlös Xbox 360-handkontroll för Windows.
Lär dig vad du gör om nyligen tillagd musik inte visas i din musiksamling.
Läs utgivningsinformationen för Xbox on Windows.
Läs mer om Xbox Music. Med ett Xbox Music Pass kan du ladda ned musik och lyssna på den på datorn eller en bärbar enhet. Du kan också spela upp musik via molnet.
Lär dig hur du använder Xbox Music-molnet.
Lär dig hur du synkroniserar din musik till molnet.

Supportresurser