Tillbehör

Xbox 360 trådlös spelmottagare för Windows
Lär dig hur du ansluter Xbox 360 trådlös spelmottagare för Windows till en dator och hur du ansluter din trådlösa Xbox 360-handkontroll till en dator.
Så här ansluter du en Xbox One trådlös handkontroll till en Windows-dator
Lär dig hur du ansluter din Xbox One-handkontroll till en Windows-dator.
Allt om den trådlösa Xbox-adaptern för Windows
Få reda på allt du behöver veta om den trådlösa Xbox-adaptern för Windows, däribland dess egenskaper, konfiguration, felsökning och serviceinformation.
Felsöka din Xbox 360-handkontroll för Windows
Har du problem med din Xbox 360-handkontroll för Windows? Ta reda på hur du kontrollerar systemkraven för din handkontroll, uppdaterar drivrutiner och justerar inställningar.
Konfigurera din Xbox 360-handkontroll för Windows
Hitta den bästa spelkvaliteten för dina datorspel genom att konfigurera och finjustera din Xbox 360-handkontroll för Windows.
Xbox 360-handkontroll för Windows
Läs mer om hur du använder Xbox 360-handkontrollen för Windows och ta reda på var du kan få hjälp med felsökningar.

Supportresurser