Tillbehör

Ansluta och felsöka Bluetooth på en Xbox One trådlös handkontroll
Få hjälp att ansluta en Xbox trådlös handkontroll till Windows 10 via Bluetooth och lösa problem med Bluetooth-anslutningar.
Xbox 360 trådlös spelmottagare för Windows
Lär dig hur du ansluter Xbox 360 trådlös spelmottagare för Windows till en dator och hur du ansluter din trådlösa Xbox 360-handkontroll till en dator.
Så här ansluter du en Xbox One trådlös handkontroll till en Windows-dator
Lär dig hur du ansluter din Xbox trådlös handkontroll till en Windows-dator.
Allt om den trådlösa Xbox-adaptern för Windows
Få reda på allt du behöver veta om den trådlösa Xbox-adaptern för Windows, däribland dess egenskaper, konfiguration, felsökning och serviceinformation.
Felsöka din Xbox 360-handkontroll för Windows
Har du problem med din Xbox 360-handkontroll för Windows? Ta reda på hur du kontrollerar systemkraven för din handkontroll, uppdaterar drivrutiner och justerar inställningar.
Xbox 360-handkontroll för Windows
Lär dig använda Xbox 360-handkontrollen för Windows och ta reda på var du kan få hjälp med felsökningar.
Så här uppdaterar du din Xbox One-handkontroll på Windows 10
Lär dig hur du uppdaterar och får handkontrollförbättringar för din Xbox One trådlös handkontroll med Xbox One-tillbehörsappen.
Så här kalibrerar du din Xbox 360-handkontroll för Windows
På den här sidan finns en guide för hur du kalibrerar din Xbox 360-handkontroll för Windows.

Supportresurser