Spel på Windows 10

Felsöka spelproblem på Windows 10
Om du har problem med att spela ett spel på Windows 10 hittar du felsökningshjälp här.
Felsöka nedladdningsbart innehåll på Windows 10
Få hjälp om du har problem med att spela innehåll som du har laddat ned från Xbox Live på din Windows 10-enhet.
Så här använder du spelstreaming i Xbox-appen på Windows 10
Läs om spelstreaming i Xbox-appen på Windows 10.
Spelet låser sig eller slutar svara på en Windows 10-enhet
Lär dig hur du gör om ett spel du spelar låser sig eller slutar svara när du spelar det på en Windows 10-enhet.
Felsökning av Xbox-appens spelstreaming på Windows 10
Ta reda på hur du felsöker problem med spelstreaming i Xbox-appen på Windows 10.
Förbättra prestandan för spelstreaming i Xbox-appen för Windows 10
Lär dig hur du förbättrar ljud- och videokvaliteten när du streamar spel på Xbox-appen för Windows 10.
Så här installerar du Xbox-spel på Windows 10
Lär dig installera Xbox-spel på Windows 10.
Så här avinstallerar och ominstallerar du ett spel på Windows 10
Lär dig hur du avinstallerar och ominstallerar ett spel på Windows 10.
Inloggningsproblem med konton i spel på Windows 10
Lär dig hur du löser problem med inloggning till dina konton i spel på Windows 10.
Games for Windows Live
Med Games for Windows Live kan du spela de spel som stöds på din Windows-baserade PC eller enhet.
Så här administrerar du listan Mina spel i Xbox-appen på Windows 10
Lär dig mer om listan Mina spel i Xbox-appen på Windows 10, inklusive hur du lägger till, tar bort och administrerar spel.

Supportresurser