Sökning av fel- och statuskoder

Om du har stött på ett fel eller en statuskod anger du informationen exakt som den visas. Exempel: XXXXXXXXXXXX eller OOOOOOOOOOOO. Obs! Fel- och statuskoder kan bero på att någon tjänst är nere. Du kan spara tid genom att kontrollera om det finns några aviseringar om Xbox Live-tjänstens status innan du söker efter koden.

Tips om hur du försöker igen:

• Resultaten är inte skiftlägeskänsliga, men de är specifika. Se till att du har angett informationen korrekt.

På vilken enhet får du felmeddelandet?

Felkod:

Välj en enhet

Skicka till forum
Tack. Ditt inlägg är nu synligt på supportforum för Xbox "här"
Vi beklagar. Ett fel uppstod. Försök att skicka igen senare.
Välj en enhet och ange felkoden innan du klickar på skicka.