Logga in
Dela den här sidan

Sökning av fel- och statuskoder

Om du har stött på ett fel eller en statuskod anger du informationen exakt som den visas.

Exempel: “E12” eller “0x87df2ee7.”

Obs! Fel- och statuskoder kan bero på att någon tjänst är nere. Du kan spara tid genom att kontrollera om det finns några aviseringar om Xbox Live-tjänstens status innan du söker efter koden.

Tips om hur du försöker igen:

• Om felkoden börjar med bokstaven “E” provar du att söka på första delen av koden.
    Exempel För “E305 00000000 80000001” söker du efter “E305”.
  • Om koden har 24 siffror provar du att söka efter de sista 8 siffrorna.
    Exempel För “Error 417f-xxxx-xxxx-xxxx-8007-2746” (där bokstaven “x” kan vara vilken siffra som helst) söker du efter “80072746.”

På vilken enhet får du felmeddelandet?

Felkod:

Välj en enhet

Skicka till forum
Tack. Ditt inlägg är nu synligt på supportforum för Xbox "här"
Vi beklagar. Ett fel uppstod. Försök att skicka igen senare.
Välj en enhet och ange felkoden innan du klickar på skicka.