Sökning av felkod och statuskod

Om du har stött på ett fel eller en statuskod anger du informationen exakt som den visas. Exempel: ”XXXXXXXXXXXX” eller ”OOOOOOOOOOOO”

Tips om hur du försöker igen:

• Resultaten är inte skiftlägeskänsliga, men de är specifika. Se till att du har angett informationen korrekt.
  • Prova att ange enbart en del av en felkod.
  • Om felet inträffar på Xbox One kan du prova att endast ange de första fem siffrorna.

På vilken enhet får du felmeddelandet?

Felkod:

Välj en enhet

Skicka till forum
Tack. Ditt inlägg är nu synligt på supportforum för Xbox "här"
Vi beklagar. Ett fel uppstod. Försök att skicka igen senare.
Välj en enhet och ange felkoden innan du klickar på skicka.