Anslut till ditt Xbox Live-konto med Xbox på Windows-spel

Översikt

Med Xbox on Windows-spel tar du del av Xbox Live-funktioner som Achievements och möjligheten att dela din spelhistorik. Ta reda på hur du ansluter till Xbox Live med Xbox on Windows-spel.

Krav för att ansluta till Xbox Live

Om du vill ansluta till Xbox Live från ett Xbox on Windows-spel behöver du följande:

Noteringar

• Bästa resultat får du genom att använda det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-profil för alla appar och spel du loggar in på. Om du använder ett annat Microsoft-konto kan du bli ombedd att ändra dina inloggningsuppgifter när du växlar mellan appar.
  • Om det Microsoft-konto du använder för att logga in med inte tillhör din Windows 8-inloggning ombeds du ange ditt användarnamn och lösenord när du startar Live-aktiverade spel.

Anslut till Xbox Live från ett Xbox on Windows-spel

Om det är första gången du startar ett Xbox on Windows-spel och ditt Microsoft-konto redan associeras med din Windows 8-inloggning ombeds du aktivera spelet för att ansluta till Xbox Live.

Om ditt Microsoft-konto inte redan hör till din Windows 8-inloggning ombeds du lägga till Microsoft-kontot till Xbox on Windows-spelet.

Logga in med de inloggningsuppgifter för Microsoft-kontot som hör till din Xbox Live-profil.

• Klicka på Yes för att ansluta spelet.
  • Om du klickar på No kan du fortfarande ändra inställningarna senare via spelets inställningsknapp.

Problem med att ansluta till Xbox Live?

Om du har problem med att ansluta till Xbox Live från Windows på Xbox Games läser du Ansluta till Xbox Live från en dator.