Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Följa ett spel på Xbox One

Få de senaste nyheterna och klippen från dina favoritspel. Välj Följ i spelnavet för dina favoritspel så visas alla relevanta inlägg i din aktivitetsfeed.

Ett exempel på en spelnavsskärm med alternativet Följ valt

Så här visar du spelnavet för ett spel:

  • På startsidan
    Välj Spelnav för dina senast spelade spel.
  • I Store
    Välj Spelnav när du söker efter spelet i Store.
  • Från Stift eller Mina spel och appar
    Om du vill visa spelnavet från Stift eller Mina spel och appar markerar du spelet, trycker på Menyknappen på handkontrollen och väljer Gå till spelnav.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Följa ett spel på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan