Games for Windows Live

Games for Windows Live är en app med vars hjälp du kan ansluta till Xbox Live-tjänsten från Windows 7-, Windows 8- och Windows 8.1-enheter. Det innebär att du kan använda din Xbox-gamertag för att spela de spel som stöds av Games for Windows Live online.

Om du har en Windows 7-, Windows 8- eller Windows 8.1-enhet klickar du här och sedan följer du anvisningarna för att installera Games for Windows Live-appen.

Om du har en Windows 10-enhet kan du nu använda Xbox-appen för att ansluta till Xbox Live-tjänsten. Gå till Så här loggar du in på Xbox-appen på Windows 10 för mer information om Xbox-app. Se även Så här installerar du Xbox-spel på Windows 10.

Om du har problem med att installera Games for Windows Live-appen eller att ansluta till Xbox Live-tjänsten läser du Felsöka anslutningsproblem till Games for Windows Live.

Om du vill se vilka spel som är tillgängliga för Windows går du till sidan Windows-spel.

För andra spelalternativ läser du: