Kopiera, flytta eller ta bort sparade spel, profiler och avatarartiklar på Xbox

Översikt

Du kan kopiera, flytta eller ta bort innehåll som sparade spel, profiler och avatarartiklar på olika Xbox 360-lagringsenheter. Därefter kan du använda lagringsenheten för att flytta innehåll till en annan Xbox 360-konsol.

På den här sidan

Kopiera, flytta eller ta bort enskilda objekt

1. Från startsidan i Xbox går du till settings och väljer sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj lagringsenheten som innehåller materialet du vill kopiera, flytta eller ta bort:
    • Hårddisk: Konsolens hårddisk.
    • Molnlagrade spel: Lagringsutrymme på våra Xbox Live-servrar. Mer information finns i Lagra sparade spel i molnet.
    • USB-lagringsenhet: En USB-lagringsenhet, t.ex. ett USB-flashminne anslutet till konsolen. Mer information om USB-flashminnen hittar du under Stöd för USB-flashminne för Xbox 360 och Xbox 360-lagring.
    • Minnesenhet: En minnesenhet ansluten till Xbox 360-konsol i originalutförande.
  4. Välj den typ av innehåll som du vill kopiera, flytta eller ta bort:
En skärm visar storleken på olika innehållskategorier på en Xbox 360-hårddisk, som
  1. Inom den innehållstyp du valt klickar du på artikeln du vill kopiera, flytta eller ta bort. För att flytta flera objekt på en gång går du till Kopiera eller flytta flera objekt samtidigt med alternativet Överför innehåll.
  2. Välj Kopiera, Flytta eller Ta bort.
    • Om du kopierar eller flyttar innehåll: Välj den lagringsenhet som du vill kopiera eller flytta innehållet till.

Obs! När du kopierat eller flyttat innehållet från konsolen till en lagringsenhet kan du göra om samma sak igen, men i stället klicka på Delete för att ta bort innehållet.

• Om du tar bort innehåll: Klicka på Ja för att bekräfta borttagningen.

Kopiera eller flytta flera objekt med alternativet Överför innehåll

Du kan använda alternativet Överför innehåll för att flytta flera objekt mellan olika lagringsenheter. Så här gör du.

Anmärkningar

• Xbox Dashboard är inte tillgängligt under innehållsöverföringen.
  • Om innehållsöverföringen av någon anledning avbryts lämnas innehållet kvar på källagringsenheten och du kan starta om överföringsprocessen när som helst.
  • Om du har köpt en ny Xbox 360-konsol kan du använda Transfer Content och överföringskabel för Xbox 360-hårddisk för att flytta ditt Xbox 360-innehåll till den nya konsolen. Mer information finns i Använda överföringskabel för Xbox 360-hårddisk.
  1. Från startsidan i Xbox går du till settings och väljer sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Markera lagringsenheten med innehållet som du vill överföra och tryck på Y för enhetsalternativ.
  4. Välj Transfer Content.
En skärm visar fliken
  1. Välj mållagringsenhet.
  2. Välj den typ av innehåll som du vill överföra, och starta sedan överföringen genom att välja Start.
En skärm visar fliken

Fältet "Tillgängligt utrymme" ändras till rött: Om det inte finns tillräckligt med ledigt utrymme på mållagringsenheten för innehållet som du försöker överföra ändras fältet Tillgängligt utrymme till rött, vilket indikerar att du måste minska mängden innehåll som ska överföras. Så här gör du.

1. Välj det innehåll som du ska överföra.
    2. Gör något av följande på handkontrollen:
      • Om du vill ta bort alla objekt: Tryck på X.
      • Så här tar du bort enskilda objekt:
        1. Tryck på A för att visa enskilda objekt.
        2. Välj objektet eller objekten och tryck på A igen.
        3. Tryck på B för att gå tillbaka till föregående skärm
        4. Välj Start om du vill börja om överföringen.