Vuxenmaterial saknas i Xbox Store

Hitta vuxenmaterial

Vuxenmaterial kanske inte visas i Xbox Store om inloggning sker via ett barnkonto eller ett konto med begränsat innehåll även om en vuxen utan begränsade rättigheter också är inloggad och aktiv. Mer information finns i Innehållsrestriktioner när en vuxen och ett barn är inloggade på Xbox One.

För att få åtkomst till vuxenmaterial måste du först logga ut från konton med barn- eller innehållsrestriktioner:

1. I Xbox Home väljer du profilbilden längst upp till vänster på skärmen, bredvid meddelandecentralen.
  2. Välj ett konto och välj sedan Sign out. (Den här åtgärden raderar inte kontot från Xbox One.)
  3. Testa att söka i butiken på nytt.