Använda Recent tile på Xbox 360

Om Recent tile

Använd Recent tiles (tidigare ”Quickplay”) för att få snabb åtkomst till senast använda spel, appar och annat innehåll på ett snabbt sätt via Xbox Dashboard.

Ett exempel på startsida för Xbox visar den senaste panelen markerad.

Så här fyller du på Recent tile

Recent tiles fylls på med de appar och spel du använde senast på din Xbox 360-konsol. Endast artiklar som finns på konsolens lagringsenhet dyker upp i Recent tile. Ett skivbaserat spel dyker till exempel inte upp i Recent tile men spel av typen Spel på begäran gör det.

Så här får du tillgång till Recent tile

1. Gå till Home från Xbox Dashboard.
  2. Markera Recent och tryck på A på handkontrollen.
  3. Bläddra och välj det innehåll som du vill köra.

Från objekten i Recent-listan kan du även trycka på X om du vill få fram spelinformation och ytterligare information om valt innehåll. Det kan vara nedladdningsbart material, teman och andra funktioner som finns tillgängliga via Xbox Live.