Visa och ladda ned spelinnehåll och tillägg på Xbox One

Många Xbox One-spel har tillägg som nya spelobjekt eller nya spelbara nivåer som du kan köpa från Xbox Store.

Obs!

För att komma åt dina nedladdningar måste du vara inloggad med det Microsoft-konto du använde då du köpte och laddade ned innehållet. Se Hur du hittar spel och spelinnehåll när du har löst in en kod online på Xbox One om du behöver hjälp med automatiska nedladdningar av dina köp.

Hitta spel och appar som för närvarande är installerade

1. På Startsidan rullar du åt höger och trycker sedan på A-knappen  på handkontrollen för att öppna Mina spel och appar.
  2. Välj Spel eller Appar.
  3. Innehållet visas i alfabetisk ordning. Det finns dock fyra andra sorteringsalternativ som du kan välja. Om du inte ser dina spel eller appar rullar du åt nedåt tills de visas.

Visa tillägg för ett visst spel

Om du redan äger spelet och vill se om det finns tillägg att ladda ned väljer du Visa spelinformation från Mina spel och appar för att se de tillägg som finns för din konsol. Så här gör du:

1. startsidan rullar du åt höger och trycker på A-knappen  på handkontrollen för att öppna Mina spel och appar.
  2. Leta reda på spelet och tryck sedan på menyknappen .
  3. Välj Hantera spel och välj sedan Visa i Store.

Obs!

Om det finns fler än åtta tillägg för en titel rullar du åt höger och väljer Visa alla för att se dem.

Om du inte äger spelet men vill bläddra bland de tillgängliga tilläggen i Store:

1. Om du vill återgå till Startsidan trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Sedan väljer du Startsidan.
  2. Rulla åt höger till Store och välj sedan Spel längst upp på skärmen.
  3. Rulla nedåt och välj Sök efter alla spel.
  4. Skriv titeln på spelet och välj sedan Sök. Välj spelet i listan.
  5. Om det finns tillgängliga tillägg för spelet visas de under spelet.

Hitta spel, appar, tillägg och innehållspaket som du har laddat ned men avinstallerat

1. På Startsidan rullar du åt höger och trycker på A-knappen  på handkontrollen för att öppna Mina spel och appar.
  2. Välj Spel eller Appar.
  3. I navigeringsfönstret till vänster visas alla spel och appar som du äger och som inte är installerade på hårddisken i området Klar att installeras.
  4. Om du vill se speltillägg som ännu inte har installerats på din hårddisk väljer du ett spel från listan med dina Spel och appar. Tryck på menyknappen  och sedan på Hantera spel för att visa avsnittet Klar att installeras för det spelet.

Ladda ned tillägg du har köpt som en del av ett paket

Om flera tillägg ingick i ett enskilt inköp, t.ex. ett säsongskort eller Limited Edition-spelpaket, kan du behöva ladda ned dem separat. Det finns två sätt att ladda ned de individuella objekten:

• Titta efter en butik inne i spelet. Se vad som ingår i säsongskortet och gör din nedladdning där.
  • Ladda ned de individuella tilläggen från Store. Så här gör du:
    1. På Startsidan rullar du åt höger och trycker på A-knappen  på handkontrollen för att öppna Mina spel och appar.
    2. Leta reda på spelet och tryck sedan på menyknappen .
    3. Välj Hantera spel.
    4. I kolumnen Klar att installeras markerar du det tillägg du vill installera.
    5. Tryck på A-knappen  för att installera tillägget.

Om du fortfarande har problem med att ladda ned dina tillägg går du till Problem med nedladdning av ett spel eller en app på Xbox One.

Relaterade problem