Visa och ladda ned innehåll och tillägg för dina Xbox One-spel

Många Xbox One-spel har tillägg som nya artiklar i spelet eller nya spelbara nivåer som du kan köpa från Xbox Store. Titta på den här videon om du vill se hur du kan visa, administrera och ladda ned tillgängliga tillägg för dina spel på Xbox One.

Obs! För att komma åt dina nedladdningar måste du vara inloggad med det Microsoft-konto du använde då du köpte och laddade ned innehållet. Se Hur du hittar spel och spelinnehåll när du har löst in en kod online på Xbox One om du behöver hjälp med automatiska nedladdningar av dina köp.

Hitta spel och appar som för närvarande är installerade

1. startsidan i Xbox One rullar du åt höger och trycker på A-knappen  på handkontrollen för att öppna Mina spel och appar.
  2. Välj Spel eller Appar.
  3. Innehållet som du har laddat ned eller använt senast visas först. Om du inte ser dina spel eller appar rullar du åt höger tills de visas.

Visa de tillägg som finns tillgängliga för ett visst spel

Om du redan äger spelet och vill se om det finns tillägg att ladda ned kan du välja Visa spelinformation från Mina spel och appar för att se de tillägg som finns för din konsol. Så här gör du:

1. startsidan rullar du åt höger och trycker på A-knappen  på handkontrollen för att öppna Mina spel och appar.
  2. Leta reda på spelet och tryck sedan på menyknappen .
  3. Välj Hantera spel
  4.  Välj Se i Store.

Obs! Om det finns fler än tre tillägg för en titel rullar du nedåt för att se allihop.

Om du inte äger spelet men vill bläddra bland de tillgängliga tilläggen för ett spel följer du de här stegen:

1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen för att komma tillbaka till Startsidan.
  2. Rulla åt höger till Store och välj sedan Spel längst upp på skärmen.
  3. Rulla nedåt och välj Sök efter alla spel.
  4. Skriv titeln på spelet och välj sedan Sök.
  5. Välj spelet i listan.
  6. Om det finns tillgängliga tillägg för spelet visas de under spelet.

Hitta spel, appar, tillägg och innehållspaket som du har laddat ned men inte installerat

1. startsidan rullar du åt höger och trycker på A-knappen  på handkontrollen för att öppna Mina spel och appar
  2. Välj Spel eller Appar.
  3. I navigationsfönstret till vänster tittar du i området Klar att installeras.

Ladda ned tillägg du har köpt som en del av ett paket

Om flera tillägg ingick i ett enskilt inköp, t.ex. ett säsongskort eller Limited Edition-spelpaket, kan du behöva ladda ned dem separat. Det finns två sätt att ladda ned de individuella objekten:

• Titta efter en butik inne i spelet. Leta reda på komponentobjekten för säsongskortet och ladda ned dem där.
  • Ladda ned de individuella tilläggen från Store. Så här gör du:
  1. startsidan rullar du åt höger och trycker på A-knappen på handkontrollen för att öppna Mina spel och appar.
  2. Leta reda på spelet och tryck sedan på menyknappen .
  3. Välj Hantera spel.
  4. Välj det tillägg som du vill installera i kolumnen Klar att installeras.
  5. Tryck på A-knappen  för att installera tillägget.
    Om du fortfarande har problem med att ladda ned dina tillägg går du till Problem med nedladdning av ett spel eller en app på Xbox One.

Relaterade problem