Använda Games-appen i Windows 8.1 för att köpa spel

Förutom att hantera din profil gör Games-appen i Windows 8.1 det möjligt att upptäcka och köpa nya spel och tillägg till din Xbox 360-konsol och datorn.

Köpa Xbox 360-spel

Så här gör du för att köpa spel till din Xbox 360-konsol med hjälp av Games-appen:

1. Starta Games-appen från Windows Start-skärm.
  2. Sök innehåll i Xbox 360-konsolen via spelaktivitet eller Windows games store.
  3. Klicka på knappen Köp eller Skaffa när du hittar ett objekt som du vill ladda ned till din konsol. När transaktionen slutförts hamnar objektet i konsolens nedladdningskö och laddas ned nästa gång som konsolen ansluter till Xbox Live.

Köpa spel för Windows 8.1

Du kan också söka efter Windows-datorspel finns i Windows Store. Gör så här:

1. Starta Games-appen från Windows startskärm.
  2. Sök i Windows Store efter innehåll som du är intresserad av.
  3. Klicka på knappen köp för att öppna spelet i Windows Store.
  4. Slutför transaktionen.

Obs! Att du köper ett spel för flera plattformar från Xbox 360-konsolen innebär inte nödvändigtvis att du får spela datorversionen. Om du köper ett spel för datorn kan det på samma sätt vara så att licensen inte ger dig tillgång till konsolversionen.