Så här spårar du fitnessinformation i Dance Central 3

Översikt

Dance Central 3 har en Fitness Tracking-funktion där du kan hålla koll på kaloriförbränning och arbeta mot dina träningsmål. Fitness Tracking-funktionen använder information som sparats som träningsinfo i din konsol och fungerar med Kinect PlayFit-appen.

Obs! Fitness Tracking är inaktiverad som standard och måste aktiveras innan fitnessinformationen kan användas i Kinect PlayFit och andra appar.

Lösningar

Så här aktiverar du Fitness Tracking

Följ de här stegen för att aktivera Fitness Tracking-funktionen i Dance Central 3:

1. Välj Main Menu från Start-skärmen.
  2. Välj Fitness.

Obs! Första gången du väljer den här funktionen visas en kort genomgång.

3. Välj Fitness Tracking.

Obs! Rutan till höger lyser vitt när Fitness Tracking är påslaget.

Så här använder Dance Central 3 träningsinformation

Dance Central 3 använder träningsinformationen som lagrats i din Xbox-profil, t.ex. längd, vikt, ålder och kön för att räkna ut din kaloriförbränning. Kalorierna du förbränner registreras i Dance Central 3 och i Kinect PlayFit-appen.