Importera innehåll från tidigare versioner till Dance Central 3

Översikt

Med Dance Central 3 kan du importera musik och nedladdningsbart innehåll från tidigare Dance Central-spel. Alla låtar från de tidigare versionerna är kompatibla med alla Dance Central 3-spellägen.

Lösningar

Importera innehåll som du köpt i Dance Central och Dance Central 2

Alla låtar som du köpt via Xbox Live för Dance Central eller Dance Central 2 importeras automatiskt till Dance Central 3.

Importera innehåll från Dance Central och Dance Central 2

Följ anvisningarna för att importera låtar från Dance Central- eller Dance Central 2-skivor.

Obs Du kommer debiteras en avgift om du importerar innehåll från Dance Central eller Dance Central 2. Du måste dessutom ha den importkod som följde med tidigare spelversioner.

Importera innehåll från Dance Central (originalversion) till Dance Central 3

Obs! Hoppa över de här stegen om du redan har importerat innehåll från originalversionen av Dance Central till Dance Central 2. Innehållet importeras automatiskt när du importerar Dance Central 2-innehåll till Dance Central 3.

1. Starta Dance Central 3.
  2. Se till att du är inloggad på en Xbox Live-aktiverad spelarprofil.
  3. Från huvudmenyn i Dance Central 3 väljer du Buy More Songs och sedan Song Import Offers.
  4. Välj Dance Central Import.
  5. Ange den 16-siffriga koden från originalversionen av Dance Central. Koden finns antingen på baksidan av din handbok eller på ett separat kodkort inuti spelfodralet. Se till att du inte anger den 25-siffriga koden från din Dance Central 3-handbok.
  6. Följ instruktionerna för att köpa Dance Central Export Pack.
  7. Låtfilerna börjar laddas ned och installeras automatiskt i ditt Dance Central 3-bibliotek.

Importera Dance Central 2-innehåll

1. Starta Dance Central 3.
  2. Se till att du är inloggad på en Xbox Live-aktiverad spelarprofil.
  3. Från huvudmenyn i Dance Central 3 väljer du Buy More Songs och sedan Song Import Offers.
  4. Välj Dance Central 2 Import.
  5. Ange den 25-siffriga koden från baksidan av din Dance Central 2-handbok.
    Obs! Hoppa över det här steget om du laddade ned Dance Central 2 från Spel på begäran.
  6. Följ instruktionerna för att köpa Dance Central Export Pack.
  7. Låtfilerna börjar laddas ned och läses automatiskt in i ditt Dance Central 3-bibliotek.