Dance Central 2: Spela Dance Central 1-låtar

Översikt

Dance Central 2 utökar den vanebildande Dance Central-upplevelsen, introducerar nya funktioner och förbättrade spellägen som garanterat får fart på partyt.

Spela Dance Central 1-låtar i Dance Central 2

Du kan spela alla låtar som ingår i Dance Central 1 samt alla Dance Central-låtar du laddat ned från Xbox Live. Du kan alltså spela alla dina gamla favoriter från Dance Central samtidigt som du kan använda alla nya funktioner i Dance Central 2.

• Dance Central-låtar som du köpt från Xbox Live kommer automatiskt att visas i Dance Central 2.
  • Om du vill spela låtar som medföljde Dance Central 1-spelet i Dance Central 2 måste du köpa Dance Central Export Pack.
Om du vill spela Dance Central 1-låtar i Dance Central 2 behöver du:
  • Ett originalexemplar av Dance Central och spelets handbok
  • Dance Central 2
  • Ett Xbox Live-konto
  • Det finns tillräcklig täckning på ditt Microsoft-konto för att köpa ett Export Pack
  • En lagringsenhet med 200 till 250 MB ledigt utrymme

Du behöver inte ha Dance Central-speldisken för att spela Dance Central 1-låtar. Om du köper Dance Central Export Pack kommer i stället Dance Central 1-låtarna att laddas ned och sparas på din hårddisk.

Ladda ned Dance Central Export Pack
  1. Starta Dance Central 2 på konsolen.
  2. Välj Options.
  3. Välj Redeem Code.
  4. På baksidan av Dance Central 1-handboken eller på ett kort inuti lådan till spelet ska du titta efter en kod med följande format: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX.
  5. Obs! Om du ser en kod med formatet: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX är det handboken eller kortet till Dance Central 2 du tittar på.

1. Bekräfta köpet av Dance Central Export Pack.

Låtarna börjar laddas ned till konsolen.

Har du problem med att ladda ned eller köpa Export Pack?

Koden har redan använts av en annan spelare: Du kan inte köpa Export Pack med ett begagnat exemplar av Dance Central om någon redan använt exportkoden. Varje spel har en kod som är giltig en gång. Om någon redan har använt koden måste du köpa ett nytt Dance Central-spel om du vill köpa ett Export Pack.

Ogiltig kod: Kontrollera att du har angett koden korrekt i Options (se steg 4 ovan).

Du ombeds inte köpa Dance Central Export Pack: Du kan ha angett koden från Dance Central 2-handboken. Upprepa steg 4 ovan och se till att ange koden från ett originalexemplar av Dance Central-spelet (Dance Central 1).

Problem med att ladda ned Export Pack: Om du har problem med att ladda ned Export Pack läser du avsnittet Felsöka nedladdningsrelaterade problem med Xbox Live.

Handboken eller kodkortet har tappats bort: Om du har tappat bort Dance Central 1-handboken eller kodkortet i spelets låda kontaktar du Xbox-supporten med hjälp av informationen nedtill på den här sidan.

Har du frågor om Dance Central 2? Se Dance Central 2: Vanliga frågor.