Röstkommandon för Dance Central 2

Översikt

En av de nya funktionerna i Dance Central 2 är möjligheten att styra delar av spelet med rösten. Under spelets gång kan du till exempel säga ”Xbox Pause” om du vill pausa spelet.

Röstkommandon

Språk och länder som stöds

Röstkommandon för Dance Central 2 finns för följande språk och länder:

SpråkLänder
EngelskaAustralien, Kanada, Irland, Nya Zeeland, Storbritannien, USA
FranskaKanada, Frankrike
TyskaTyskland
ItalienskaItalien
JapanskaJapan
SpanskaMexiko, Spanien

Hur använder jag röstkommandon?

Du kan använda röstkommandona varje gång du ser en mikrofon-ikon och röststyrningstips. Säg ‘Xbox Dance’ om du vill aktivera Voice Commander (röstigenkänning) från följande tre områden:

• Huvudmenyn
  • Låtvalsmenyn
  • Skärmen för att lägga in dansresultat

Nu kan du använda följande röstkommandon:

Säg det härFör att göra det här
"Låt låttitel"Välj en låt*
"Slumpmässig låt"Låt spelet välja en låt slumpmässigt
"Läge spellägesnamn"Välj ett spelläge
"Svårighetsgrad svårighetsnivånamn"Välj en svårighetsnivå
"Xbox Dance"Börja dansa (med vald låt, valt läge och vald svårighetsgrad)
"Xbox Back"Avsluta Voice Commander och gå tillbaka till spelmenyn

*Låttitlarna finns endast på engelska och därför kanske inte Voice Commander ger rätt svar på låtbegäran från personer som inte har engelska som modersmål.

Obs! När Voice Commander är aktiverad har Dance Central 2 standardinställningarna Perform It-läge och svårighetsgrad Easy.

Pausa spelet

Under spelets gång kan du säga ”Xbox Pause” om du vill pausa spelet och ”Xbox Dance” när du vill fortsätta dansa.

Röstkommandon i Break It Down-läge

När du övar i Break It Down-läge kan du säga "Xbox" om du vill få upp menyn med följande kommandon:

Säg det härFör att göra det här
"Slow Down"Sakta ned en rörelse
"Speed Up"Snabba upp en rörelse
"Skip"Hoppa över nästa rörelse
"Previous"Gör om föregående rörelse
"Record Video"Spela in dina dansrörelser om du vill jämföra dem med läraren på skärmen
"Stop Video"Stoppa inspelningen av dina dansrörelser

Obs! Du behöver inte vänta på att menyn för röstkommandon ska visas innan du säger ett kommando.

Slå på eller stäng av röststyrning

1. Från Main Menu går du till Options.
  2. Gå till Gameplay Settings.
  3. Gå till Voice Control.
  4. Välj det röstalternativ du vill slå på eller stänga av.

Standardinställningar

Franska, italienska, tyska och spanska: Voice Commander är avstängd som standard och röststyrningen för Pause och Break It Down är påslagna som standard.

Gör så här för att slå på Voice Commander:

1. Från Main Menu går du till Options.
  2. Gå till Gameplay Settings.
  3. Gå till Voice Control.
  4. Välj Voice Commander.

Obs! Ett fönster dyker upp som varnar för att upplevelsen kanske inte blir optimal eftersom låttitlarna endast finns på engelska. Voice Commander kanske inte ger rätt svar på låtbegäran från personer som inte har engelska som modersmål.

Engelska och japanska: Alla röststyrningskategorier är påslagna som standard.

Fungerar inte röstkommandona?

Om Dance Central 2 inte svarar på dina röstkommandon kan du försöka använda röstkommandon från Xbox Dashboard eller annat Kinect-spel. Om röstkommandona inte fungerar på flera spel eller Xbox Dashboard gör du följande:

Lösning 1: Kontrollera språklistan för Dance Central 2

Se till att röstigenkänning stöds för ditt språk och land (se tabellen längst upp på den här sidan). Om du använder franska, italienska, tyska eller spanska läser du avsnittet Standardinställningar på den här sidan.

Lösning 2: Uppdatera konsolprogramvaran

Försök med att uppdatera konsolprogramvaran. Flera nya språk och länder lades till i den senaste konsolprogramvaran.

Lösning 3: Använd Kinect-ljudjustering.

Försök använda Kinect-ljudjustering