Felsöka problem med Doritos Crash Course 2

Felmeddelanden för Doritos Crash Course 2

Om ett felmedelande visas när du spelar Doritos Crash Course 2 letar du upp felmeddelandet i följande lista och tar reda på hur du löser problemet.

Have you seen my glasses?”
Om det här felet visas testar du Lösning för problem med Xbox Live-anslutningen. Om problemet ändå kvarstår väntar du en timma för att problemet ska lösa sig själv. Om det här problemet fortfarande kvarstår efter en timma, kontaktar Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.

”Your backpack is empty”
Om det här felet visas innebär det att allt det nedladdningsbara materialet inte är tillgängligt för spelet eller att det kan vara ett problem med det innehåll du laddat ned. Du löser problemet genom att ta bort och installera om allt nedladdningsbart material som hör till Doritos Crash Course 2. Du gör det genom att följa de här stegen:

1. Gå till settings från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj din primära lagringsenhet (förmodligen minnesenheten).
  4. Välj Games and Apps.
  5. Välj Doritos Crash Course 2.
  6. Välj något av det nedladdningsbara material som visas och sedan Delete.
  7. Gå tillbaka till Xbox Dashboard och välj Games.
  8. Gå till Browse Games och sök efter Doritos Crash Course 2.
  9. Installera om det här spelets nedladdningsbara material. Se till att du har allt det senaste nedladdningsbara materialet tillgängligt.

”Your driver’s license expired,” “Money printer broke down,” “The planets are not aligned,” “Someone erased the whiteboard” eller “There’s a hole in your trainers”
Om något av de här felen visas väntar du en timma för att problemet ska lösa sig själv. Om det här problemet fortfarande kvarstår efter en timma, kontaktar Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.