Dela den här sidan

Konfigurera Doritos Crash Course 2

Översikt

Du behöver följande för att spela Doritos Crash Course 2 på Xbox 360-konsolen:

  • Ett Xbox Live-guldmedlemskap
  • Minst 300 MB ledigt lagringsutrymme
  • En Internetanslutning

Konfigurera Doritos Crash Course 2

  1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till games och välj Browse Games.
  3. Leta efter Doritos Crash Course 2.
  4. Välj Doritos Crash Course 2 för att ladda ned och installera spelet.
  5. Efter nedladdningen väljer du Play Now.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Konfigurera Doritos Crash Course 2" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan