Få hjälp med EA Access för Xbox One

EA Access är en Electronic Arts-produkt som EA:s kundsupport normalt kan hjälpa dig med.

Kontakta Electronic Arts och be om hjälp

Kontakta EA-supporten om du har frågor om följande saker:

• Navigera EA Access-appen
  • Använda Vault för att hitta och använda gratisspel
  • Urspungs-ID:n

Information om hur du länkar din Xbox-profil till ditt EA-konto finns i Länka ditt EA-konto till din Xbox-gamertag. Om du vill administrera ditt EA-konto och anslutna Xbox-konton loggar du in på EA-webbportalen med ditt EA-konto.

Om du vill avbryta din EA Access-prenumeration läser du Så här säger du upp din Xbox-prenumeration.

Om du vill ha mer hjälp går du till någon av följande EA-felsökningslänkar: