Få hjälp med EA Access för Xbox One

EA Access är ett betalt prenumerationsprogram från Electronic Arts där medlemmarna kan komma åt EA-spel för ett fast pris.

Behöver du hjälp med EA Access?

Vi här på Xbox-supporten kan hjälpa dig med:

Kontakta EA Hjälp om du har frågor:

• Allmän information om EA Access
  • Navigera i EA Access-hubbappen
  • Använda Vault för att hitta och använda gratisspel
  • EA-konton, till exempel ditt ID och din inloggningsinformation

Om du behöver länka din Xbox-profil till ditt EA-konto läser du Länka ditt EA-konto till din Xbox-gamertag. Om du vill administrera ditt EA-konto och anslutna Xbox-konton loggar du in på Origin för att visa dina kontoinställningar.

Om du vill ha mer hjälp går du till: