Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Hjälp med Elder Scrolls online: Tamriel Unlimited för Xbox One

Översikt

Elder Scrolls online: Tamriel Unlimited är en produkt från Bethesda Softworks som Bethesda Softworks kundsupport normalt sett kan hjälpa dig med.

Kontakta Bethesda Softworks och be om hjälp

Kontakta Bethesda Softworks-supporten om du har frågor om följande saker:

  • Inloggning till Elder Scrolls online: Tamriel Unlimited
  • Köp av artiklar med kronor
  • Kontoinformation för ESOTU

Kontakta Xbox-supporten och be om hjälp

Kontakta Xbox-supporten om du har frågor om följande saker:

  • Hantera din ESO Plus-prenumeration
  • Köpa kronor
  • Logga in på ditt Microsoft-konto eller din Xbox Live-profil
  • Din faktura
  • Ladda ned och installera spel på Xbox One

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hjälp med Elder Scrolls online: Tamriel Unlimited för Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan