Avstängning och tillämpning av avstängning för Forza Horizon

Översikt

Onlinespel fungerar som bäst när alla spelar just och visar andra spelare respekt. Forza Horizon kan, likt många andra onlinespel, upprätthålla ett just spelbeteende genom att tillämpa spelspecifika avstängningar.

Den här artikeln beskriver flerspelaravstängningar för Forza Horizon, inklusive vilka beteenden som kan utlösa en avstängning och konsekvenserna som följer en avstängning från Forza Horizon-funktioner och spel för flera spelare.

På den här sidan

Vad är en avstängning?

En avstängning förhindrar en Xbox Live-profil från att använda Forza Horizon-funktioner. Avstängningar är specifika för spelarens profil, därför går det inte att häva en avstängning genom att ändra en avstängd spelares gamertag. Avstängda spelare kommer visas ett meddelande med avstängningsvillkoren när de försöker använda spelfunktioner.

Obs! En spelare kan stängas av från Forza Horizon oberoende av andra Xbox Live-åtgärder. En användare kan stängas av från spelet men fortfarande ha åtkomst till Xbox Live och andra spel online.

Vad kan leda till avstängning?

Generellt sett stängs spelare av efter att upprepade gånger uppvisat stötande beteende, fusk eller ojust spel. Spelare kan också stängas av efter att ha öppnat innehåll (sparat innehåll, kartpaket osv.) som är kopplat till en profil med avstängning. Exempel på oacceptabelt beteende omfattar:

Hur vet jag om jag blivit avstängd?

Ett meddelande som förklarar avstängningsvillkoren visas när du försöker få åtkomst till berörd funktion.

För spelare som är avstängda på grund av hackning eller modifieringar visas ett anslutningsfel när de försöker få åtkomst till online-funktioner. Ett meddelande som förklarar avstängningen finns i meddelandecentret som du kommer åt via pausmenyn.

Vad händer om jag blivit avstängd?

De flesta avstängningar beror på oacceptabelt beteende eller innehåll, t.ex. oanständiga dekorationer på en bil. Vid första förseelsen får spelaren en tillfällig avstängning från den specifika funktionen, vanligtvis några veckor. Fler förseelser leder till en ny tillfällig, eller till och med en permanent, avstängning från den funktionen.

Avstängda spelare kan inte komma åt den specifika spelfunktionen som gäller för deras avstängning (till exempel, vinylanpassning). Avstängning för hackning eller användning av en modifierad konsol blockerar åtkomst till spelets alla online-funktioner. Den här typen av avstängningar är alltid permanenta.

Många av spelets funktioner finns fortfarande tillgängliga för avstängda spelare:

• Spel för enskilda spelare
  • Onlinefunktioner som inte är relaterade till deras avstängning
  • Säsongskort och nedladdningsbart innehåll

Obs! Avstängningar kan inte omprövas.