Säsongskort och VIP-medlemskap för Forza Motorsport 4

Säsongskort för Forza Motorsport 4

Vad är säsongskortet för Forza Motorsport 4?

Säsongskortet för Forza Motorsport 4 ger dig tillgång till sex paket med tio nya bilar som lanserades mellan november 2011 och april 2012. Dessa innehåller:

• November Speed Pack
  • December IGN Pack
  • January Jalopnik Pack
  • February American Le Mans Series Pack
  • March Pirelli Car Pack
  • April Alpinestars Car Pack

Hur skaffar jag innehåll med hjälp av säsongskortet?

När du har köpt säsongskortet för Forza Motorsport 4 (antingen via Xbox Live eller på Xbox.com) gör du så här för att skaffa de nya bilpaketen:

1. Starta Forza Motorsport 4 på Xbox 360-konsolen.
  2. På huvudmenyn i Forza Motorsport 4 väljer du Marketplace.
  3. Välj Car Packs.
  4. Välj något av de bilpaket som lanserades mellan november 2011 och april 2012 (se listan ovan).
  5. Tryck på A för att köpa bilpaketet. Bilpaketet läggs till i din nedladdningskö.

Obs! Xbox Live och Xbox.com accepterar inte säsongskortet för Forza Motorsport 4 och du kommer att debiteras för nytt innehåll. Du måste skaffa dina bilpaket via den interna marknadsplatsen i Forza Motorsport 4 när du vill lösa in din gratisnedladdning.

Varför kan jag inte ladda ned May TopGear Car Pack gratis?

Säsongskortet för Motorsport 4 gäller bara innehåll som lanserades mellan november 2011 och april 2012. Säsongskortet innehåller inte May TopGear Car Pack eller något efterföljande innehåll.

Ingår Porsche Expansion Pack i mitt säsongskort?

Porsche Expansion Pack ingår inte i säsongskortet för Forza Motorsport 4. Porsche Expansion Pack innehåller betydligt mer än de månatliga bilpaketen som ingår i säsongskortet och det lanserades inte inom säsongskortets tidsperiod, november 2011 till april 2012. VIP-medlemmar kan få rabatt på Porsche Expansion Pack.

VIP-medlemskap för Forza Motorsport 4

Vad är VIP-medlemskap för Forza Motorsport 4?

VIP-medlemskapet ingick ursprungligen i Forza Motorsport 4 Limited Collector’s Edition men finns nu på Xbox Games-butiken för spelare som missade Limited Collector’s Edition.

VIP-medlemskapet innehåller följande bonusbilar:

• 2011 Bugatti Veyron Super Sport
  • 2011 Ferrari 458 Challenge
  • 2011 Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera
  • 2010 Noble M600
  • 2011 RUF Rt 12 R

VIP-medlemmar får också särskilda presentbilar från Turn 10, tillgång till exklusiva arrangemang, VIP-beteckning i spelet, mer storefront- och mediautrymme samt rabatt på Porsche Expansion Pack och vissa tilläggspaket för nya Forza Motorsport 4.

Hur kan jag ta del av rabatterat innehåll med mitt VIP-medlemskap?

1. På huvudmenyn i Forza Motorsport 4 väljer du Marketplace.
  2. Välj den innehållskategori du är intresserad av (till exempel Car Packs).
  3. Välj den artikel du är intresserad av (till exempel Porsche Expansion Pack).
  4. Tryck på A för att köpa innehållet.
  5. Xbox-guiden öppnas och du kan köpa innehållet till rabatterat pris.

Obs! Rabatterna varierar efter innehållet. Allt innehåll finns inte till rabatterat pris.