Använda ditt nedladdningsbara innehåll i Forza Motorsport 6

Se vilka tillägg du installerat eller installera ett tillägg som du köpt

1. Välj Mina spel och apparstartsidan.
  2. Markera panelen Forza Motorsport 6 (men välj den inte).
  3. Tryck på Menyknappen  på handkontrollen och välj Hantera spel.
  4. Alla tillägg som du äger visas bredvid panelen för Forza Motorsport 6. Tillägg som inte är installerade är nedtonade. Välj ett nedtonat tillägg om du vill installera det.

Komma åt dina nedladdade bilar

Nedladdade bilar läggs inte direkt till i ditt garage. Du måste fortfarande lägga till bilarna i ditt garage i spelet med hjälp av krediter eller tokens. Gör detta från huvudmenyn i Forza 6 genom att välja Career, Car och sedan Buy Cars.

Om bilarna inte dyker upp alls i spelet kontrollerar du att du laddat ned dem till Xbox One-konsolen. Se "Se vilka tillägg du installerat" ovan om du behöver mer information.