Felmeddelandet “Controller Disconnected” visas när du spelar Forza Motorsport 5

Problem

Följande felmeddelanden visas när du spelar Forza Motorsport 5 på Xbox One-konsolen:

Controller Disconnected
Please reconnect the control for player <gamertag>

Vanligtvis innebär detta att den aktiva profilen som identifierats av Xbox One skiljer sig från profilen som spelar spelet. Detta kan inträffa om spelarna byter handkontroller eller om en person använder Xbox One medan någon annan är inloggad och aktiv i Forza.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

• Lösning 1: Kontrollera att handkontrollen är ordentligt ansluten och har nya batterier.

Mer information om handkontroller hittar du i Xbox One trådlös handkontroll fungerar inte.

• Lösning 2: Logga in med den profil som anges i felmeddelandet.
    1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen för att komma tillbaka till Startsidan.
    2. Starta guiden genom att rulla till vänster.
    3. Välj Byt användare eller Logga in och välj den gamertag som anges i felmeddelandet.
  • Lösning 3: Avsluta och starta om Forza Motorsport 5.
    1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen för att komma tillbaka till startsidan.
    2. Markera Forza Motorsport 5.
    3. Tryck på menyknappen på handkontrollen och välj Quit.